Děčín a okolí-kde lítat?

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

Děčín a okolí-kde lítat?

#1 Příspěvek od Lindbergh »

Čau kluci,
vzhledem k mému zaměstnání a s ním spojeným cestováním se často objevím na nějakém místě v ČR, ubytuji se na hotelu a nudím se. Jedním s těch míst je Děčín. Nějaké menší éro se do kufru vždycky vleze a večer se rázem stává příjemně stráveným na čerstvém vzduchu na rozdíl od hotelového pokoje. Můžete mně někdo z Děčína a okolí poradit, kde se dá máznout éro do luftu? Může to být plocha, louka, nebo i svah. Podle toho bych zvolil obsah na cestu :wink: Hlavně mně jde o to, abych někam nepřijel a nebyl nezdvořile vyhozen, což už se mně stalo :? Díky.
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
petrcorrado
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od petrcorrado »

směrem na Arnoltice je fotbalové hřiště a malé letiště pro práškovací letadla, či co. vždycky když jsem v dc tak tam litam..
therccustomjets.cz
customwings.cz
RCDedek
Kontaktovat uživatele:

Re: Děčín a okolí-kde lítat?

#3 Příspěvek od RCDedek »

Lindbergh píše:Čau kluci,
vzhledem k mému zaměstnání a s ním spojeným cestováním se často objevím na nějakém místě v ČR, ubytuji se na hotelu a nudím se. Jedním s těch míst je Děčín. Nějaké menší éro se do kufru vždycky vleze a večer se rázem stává příjemně stráveným na čerstvém vzduchu na rozdíl od hotelového pokoje. Můžete mně někdo z Děčína a okolí poradit, kde se dá máznout éro do luftu? Může to být plocha, louka, nebo i svah. Podle toho bych zvolil obsah na cestu :wink: Hlavně mně jde o to, abych někam nepřijel a nebyl nezdvořile vyhozen, což už se mně stalo :? Díky.

Ahoj podivej se na tento odkaz neresi ti jenom Decin

http://www.rcmania.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=13625
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Lindbergh »

To RCDedek: Jo, díky, dyť já už tam taky přispíval a doplnil náš plácek :D Dokonce mě napadlo, jestli to nebyla reakce na toto vlákno, když vlákno o mapě letišť vzniklo 3 dny na to. Já už dotazy tohoto typu psal víckrát :wink: Každopádně jsem za tu mapu moc rád. V drtivé většině případů jsem přijel mezi úplně cizí modeláře a reakce na moje omluvy že se jim tam cpu byla typu: "My jsme rádi za každý nový ksicht, alespoň si vyměníme informace, pokecáme o našem společném koníčku atd." Takže celkově můžu konstatovat, že jsem zatím měl až na jednu vyjímku štěstí na super lidi.
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Lindbergh »

petrcorrado píše:směrem na Arnoltice je fotbalové hřiště a malé letiště pro práškovací letadla, či co. vždycky když jsem v dc tak tam litam..

Díky moc, až tam pojedu, mrknu se tam. :wink:
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Presne to si take myslim. Jen kontakt se svetem prinese nove pohledy na vec a nejaky "svezi vitr do plachet". Jasne mame tu internet, ale prece jenom...
rebikon
Kontaktovat uživatele:

Povrly

#7 Příspěvek od rebikon »

Já chodím lítat do Povrlů nad školu,Odtamtud tě nikdo nevyhodí.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“