vzhledem k mému zaměstnání a s ním spojeným cestováním se často objevím na nějakém místě v ČR, ubytuji se na hotelu a nudím se. Jedním s těch míst je Děčín. Nějaké menší éro se do kufru vždycky vleze a večer se rázem stává příjemně stráveným na čerstvém vzduchu na rozdíl od hotelového pokoje. Můžete mně někdo z Děčína a okolí poradit, kde se dá máznout éro do luftu? Může to být plocha, louka, nebo i svah. Podle toho bych zvolil obsah na cestu
Děčín a okolí-kde lítat?
- Lindbergh
- Kontaktovat uživatele:
Děčín a okolí-kde lítat?
Čau kluci,
vzhledem k mému zaměstnání a s ním spojeným cestováním se často objevím na nějakém místě v ČR, ubytuji se na hotelu a nudím se. Jedním s těch míst je Děčín. Nějaké menší éro se do kufru vždycky vleze a večer se rázem stává příjemně stráveným na čerstvém vzduchu na rozdíl od hotelového pokoje. Můžete mně někdo z Děčína a okolí poradit, kde se dá máznout éro do luftu? Může to být plocha, louka, nebo i svah. Podle toho bych zvolil obsah na cestu
Hlavně mně jde o to, abych někam nepřijel a nebyl nezdvořile vyhozen, což už se mně stalo
Díky.
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
- petrcorrado
- Kontaktovat uživatele:
- RCDedek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Děčín a okolí-kde lítat?
Lindbergh píše:Čau kluci,
vzhledem k mému zaměstnání a s ním spojeným cestováním se často objevím na nějakém místě v ČR, ubytuji se na hotelu a nudím se. Jedním s těch míst je Děčín. Nějaké menší éro se do kufru vždycky vleze a večer se rázem stává příjemně stráveným na čerstvém vzduchu na rozdíl od hotelového pokoje. Můžete mně někdo z Děčína a okolí poradit, kde se dá máznout éro do luftu? Může to být plocha, louka, nebo i svah. Podle toho bych zvolil obsah na cestuHlavně mně jde o to, abych někam nepřijel a nebyl nezdvořile vyhozen, což už se mně stalo
Díky.
Ahoj podivej se na tento odkaz neresi ti jenom Decin
http://www.rcmania.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=13625
- Lindbergh
- Kontaktovat uživatele:
To RCDedek: Jo, díky, dyť já už tam taky přispíval a doplnil náš plácek
Dokonce mě napadlo, jestli to nebyla reakce na toto vlákno, když vlákno o mapě letišť vzniklo 3 dny na to. Já už dotazy tohoto typu psal víckrát
Každopádně jsem za tu mapu moc rád. V drtivé většině případů jsem přijel mezi úplně cizí modeláře a reakce na moje omluvy že se jim tam cpu byla typu: "My jsme rádi za každý nový ksicht, alespoň si vyměníme informace, pokecáme o našem společném koníčku atd." Takže celkově můžu konstatovat, že jsem zatím měl až na jednu vyjímku štěstí na super lidi.
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele: