Sky hawk
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
Je to tento ?
http://www.jr-models.cz/index.php?&desk ... etail&id=7
http://www.jr-models.cz/index.php?&desk ... etail&id=7
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
No to ano... ale to by znamenalo nový regl a nabíjačku na LiPo. Inak, striedavý motor by tam stačil nejaký 40-50 gr., k tomu regul tak do 18A, LiPo okolo 1200mAh 3s a bude to paráda.
Investícia tak okolo 45$ plus poštovné asi 7$. No a samozrejme tá nabíjačka...
Investícia tak okolo 45$ plus poštovné asi 7$. No a samozrejme tá nabíjačka...
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Rozdíl mezi 380 a 400 v praxi asi vůbec nepoznáš, rozhodně ne ve větru. Možná by se to nevýrazně zlepšilo 480 - ale nečekej posun do jiný třídy
já bych se tímhle už nezabýval, kdysi jsem taky zkoušel z plechovek vyždímat maximum -bez výsledku. Dej střídák nebo se smiř s tím jak to lítá . Po pár experimentech přijdeš na to že už by si měl střídák zaplacený.
Nazdar, ja som začínal pred rokom na Sky Hawkovi a myslím, že nemá zmysel tam dávať silnejší motor. To lietadlo má strašne chabé krídla a chvost a veľmi neúčinnú smerovku. Odporúčam vyooperovať pôvodnú výstuhu krídla a vlepiť tam uhlíkovú trubičku hrubú 5mm, ináč je otázkou času kedy ti krídlami zatlieska. A tiež nie je zlé olepiť nábežné hrany a celé krídlo zospodu páskou. Ináč je to lietadlo dosť záludné, takže keď sa na ňom naučíš lietať, tak určite nebudeš mať problém prejsť na niečo iné. Ja som prešiel na EasyGlidera a je to obrovský rozdiel v letových vlastnostiach. Výhodou je RC súprava k Sky Hawkovi, je celkom kvalitná a lietal som s ňou veľmi dlho aj EasyGlidera a bez problémov.
Me ho koupila pritelkyne na vanoce.Byl jsem uplny zacatecnik a ucil jsem se sam.Jen neco malo jsem nasel na netu.......Souhlasim s tebou,ty kridla se mi nekolikrat prohnuly pri velke rychlosti.Vyresil jsem to paskou.Zpevnil jsem to kolem trupu a je to dobre.Ta smerovka je u me celkem vklidu.Jinak na zacatecnika jsem se ho za trictvrte roku naucil celkem dobre ovladat i pri vetru.