Převážně kluzák z Lidlu, s motorem i bez něj

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Úsměv

Re: Převážně kluzák z Lidlu, s motorem i bez něj

#1231 Příspěvek od Úsměv »

Prodejna Action v Břeclavi je. Za poslední týden jsem tam byl 3x. Kousek od TESCA. Jmenuje se to tam AVENTIN shopping Břeclav. Když budeš mit po levé ruce TESCO, před sebou restauraci BALI-BALI, tak Action má prodejnu asi 15 m, možná 20 m vpravo naproti DM a lékárny. Jsi ty chlape vúbec z Břeclavi? Takové pěkné město a neznáš? Tam máš krásného prostoru na létáni, rovina, spousta vody na loďky a hydroplány a těch krásnejch ženskejch. Jedna tam do mne vlítla na koloběžce a strašně se omlouvala. Já povídám neomlouvejte se, vemte to hned spátky a zopakovat. Poslední metr pokud možno s rozevřenou náručí a když dovolíte líbat budu já. Jó v Břeclavi, tam je pěkně. :D
Jen tak pro orientaci :
https://www.google.com/maps/@48.7811849 ... FQAw%3D%3D
S úsměvem jde všechno líp.. :D
Janek2

#1232 Příspěvek od Janek2 »

Úsměv píše:

"Jsi ty chlape vúbec z Břeclavi? Takové pěkné město a neznáš?"

Nejsem z Břeclavi. Mám to tam po cestě asi 15 km. A tam, kde je Tesco, tak tam sem byl naposledy asi před šesti až osmi lety. Je to pro mě "z ruky". Nejsem motorizovaný, tak když přijedu do Břeclavi, tak se pohybuji v jejím centru a ne kdesi na vyhnálově. :D A jezdit tam městskou dopravou se mě nechce. Čekat někde na autobus v mích letech se mě taky nechce. A když se to tak veme, tak já v těch obchodech co tam jsou, vlastně nic nepotřebuju.
Úsměv

#1233 Příspěvek od Úsměv »

Jezdím tam sice jenom jako na chatu, ale hromadná doprava v trojúhelníku Břeclav,Valtice, Mikulov a Lednice mi připadá docela fajn. Břeclav je skoro metropole a tam je za každým rohem o kadibudku opřená koloběžka nebo kolo, tak proč zrovna busem. Cyklostezky jsou luxusní, navíc tam poblíž máte tu jízdu králú. Auto používám jen proto abych tam toho více navštívil. Je tam hezky. :D
S úsměvem jde všechno líp.. :D
Janek2

#1234 Příspěvek od Janek2 »

Teď jste mě rozesmál:

:lol: " a tam je za každým rohem o kadibudku opřená koloběžka nebo kolo.....". :lol:

V prvé řadě když se Vám chce jít jen na malou, tak nemáte kde do kadibudky. Veřejný záchod u mostu ten zrušili a tak až do shoppink centra, nebo na nádraží. Tam prostě není kde. Když jste na náměstí u kostela tak jedině kdo to zná, tak na úřad práce, nebo na úřad, ke se vyřizují občanky. Jinak až na výše uvedené. A to je ta Vaše " Jó v Břeclavi, tam je pěkně. :D". Nerad tam jezdím.
Ale necháme toho. To do tohoto vlákna nepatří.
Celeron
Kontaktovat uživatele:

#1235 Příspěvek od Celeron »

Od pondělka mají zase Lídláky. Akorát z letáku není jasný, kterej to je. Ale nejspíš ten malej. Sice omotorovanej taky lítá dost dobře ale ten velkej se slabejma odtokovkama je o řád výše.
Celeron
Kontaktovat uživatele:

#1236 Příspěvek od Celeron »

Byl jsem se kouknout a v letáku kecají, nemaj žádnýho lídláka. Tak jsem si aspoň koupil měřák vlhkosti dřeva a stavebních matrošů a taky sadu záhlubníků fí 3-6 mm pro vruty s kužel hlavou .
corsair
Kontaktovat uživatele:

#1237 Příspěvek od corsair »

jednoho mám doma chtěl jsem to pro vnuka ,ale nemá zájem ,kdyby jsi ho chtěl
Celeron
Kontaktovat uživatele:

#1238 Příspěvek od Celeron »

A má to odtokovky křídla tlustý 2,5 mm nebo 4-5 mm? Jsou na tom naznačený kormidla? A trup je zepředu úzkej ovál a nebo skoro kulatej?
corsair
Kontaktovat uživatele:

#1239 Příspěvek od corsair »

odtokovka tlustá, bez naznačení kormidel, zpředu elipsa....jsem netušil,že je tam tolik rozdílů
HONZIK 22

#1240 Příspěvek od HONZIK 22 »

Kdyz jednou zrepasovali vstikovaci formy,velkeho objemu na tento tak je konec s puvodnim modelem. :|
Celeron
Kontaktovat uživatele:

#1241 Příspěvek od Celeron »

Ale houbeles, nejdříve byl ten blbej tlustoodtokovej s oválem, pak ten suprovej s 2,5 mm odtokovkama, dvounarevnej se širokým kulatým trupem. Pak byl 2 x ten tlustoodtokáč, pak zase ten suprovej naprosto stejnej jako asi 3 roky před tím, jen byl z kropenatýho materiálu. No a letos byl zase ten blbej. Prostě různý formy nebo výrobci.
Malutky

#1242 Příspěvek od Malutky »

Já toho kropenatého s tenkou odtokovkou koupil (blbec jen jednoho) minulý týden v Kauflandu za 200 měli zelené a růžové
jio

#1243 Příspěvek od jio »

Viděl jsem to i v Pepku za cenu kolem 50Kč.
Janek2

#1244 Příspěvek od Janek2 »

Teď budou mít v Lidlu od pondělí 13.4.2026 ty "velké" s rozpětím 86 cm za 169,90 kč. Ale které to budou to nevím. Jestli s tenkou, nebo se silnou odtokovkou. Zelené a fialové podle obrázku.
Celeron
Kontaktovat uživatele:

#1245 Příspěvek od Celeron »

To je zase ten tlustoodtokáč s oválným trupem.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“