Fieseler Fi 156 STORCH Maxford USA
Fieseler Fi 156 STORCH Maxford USA
Zdravím
koupil jsem na Modelbazaru stavebnici Fieseler Fi 156 STORCH Maxford USA je tady někdo kdo by byl ochoten se se mnou podělit o zkušenost
se stavbou a osazením modelu .Rozpětí cca 1750mm.
Pomohl by mi hodně i překlad z angl.
Milan
koupil jsem na Modelbazaru stavebnici Fieseler Fi 156 STORCH Maxford USA je tady někdo kdo by byl ochoten se se mnou podělit o zkušenost
se stavbou a osazením modelu .Rozpětí cca 1750mm.
Pomohl by mi hodně i překlad z angl.
Milan
Re: Fieseler Fi 156 STORCH Maxford USA
V angl.jsem na netu našel rozpětí 160cm to je onumí někdo přeložit?
-
warhawk
- Kontaktovat uživatele:
Nemyslím si, že jej někdo přeložil do Češtiny. Já bych v tomto případě doporučil překládač google nebo ChatGPT a jednotlivé kroky překládal.
V příloze je anglický manuál, který jsem našel.
V příloze je anglický manuál, který jsem našel.
- Přílohy
-
- 111MAX014_2.pdf
- (2.05 MiB) Staženo 28 x
Díky,ten jsem našel,zkusím se s tím nějak poprat.
Teďještě ty zkušenosti jestli někdo nemáte?
Díky Milan
Teďještě ty zkušenosti jestli někdo nemáte?
Díky Milan
Nemůžu si pomoc,ale pokud má rozpětí 1600mm je stejné jako od Dancing Wings, Pecka a spol. to prodávali pod značkou Siva prodával to i Bighobby potažené a i rozsyp a mnoho dalších pod jinou značkou v maskované kamufláži
, v zelenostříbrné kamo a také v rozsypu dnes na Banggood. tudíž na Trubce je hodně videí kde to dávají dohromady a když si zapneš titulky budeš to mít v pohodě.
postupně kopírej text ze zde uvedeného pdf a vkládej do translatoru a výsledek kopíruj do nějakého txt a vytiskni sice to bude zkomolené ale pochopit se to dá.
koukni na bighobby má tam snad u toho dnes již vyprodaného uvedené osazení
postupně kopírej text ze zde uvedeného pdf a vkládej do translatoru a výsledek kopíruj do nějakého txt a vytiskni sice to bude zkomolené ale pochopit se to dá.
koukni na bighobby má tam snad u toho dnes již vyprodaného uvedené osazení
Díky půjdu touhle cestou.
hodně upozornují na sloty na náběžce, že když se sklopí moc fungují jako brzdy a to opravdu nechceš, sám po něm pokukuju delší dobu ale v rozsypu,protože mimo té zeleno stříbrné kamo mi to přijde,že na tom spotřebovávají folii co by na nic jiného nedali
Našel jsem a dovolil si opsat -
Fieseler Fi 156 Storch Dancing Wings, RC model letadla, rozpětí 1,6m, délka 1m, hmotnost 1,7kg, pohon elektromotorem (vrtule APC 11x5,5", 4S LiPol 3000mAh). Postavil a létá Zdeněk Pytlíček.
Modelářské letiště Syrovice, 2.8.2025.
Nechodí sem náhodou nebo nemáte kontakt?
Třeba jen jako SZ
Díky Milan
Fieseler Fi 156 Storch Dancing Wings, RC model letadla, rozpětí 1,6m, délka 1m, hmotnost 1,7kg, pohon elektromotorem (vrtule APC 11x5,5", 4S LiPol 3000mAh). Postavil a létá Zdeněk Pytlíček.
Modelářské letiště Syrovice, 2.8.2025.
Nechodí sem náhodou nebo nemáte kontakt?
Třeba jen jako SZ
Díky Milan
Letiště patří klm brno a na stránkách jsou většinou uvedeny i telefony na jednotlivé piloty, určitě je tam i kontakt obecný (v případě nouze).
Díky za tip,zkusím a uvidíme.
Milan
Milan