Start ASW22 10kg pomocí hadice : https://www.emc-vega.de/de/hochstart/me ... f3b-7-35-m
video :
Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz
Neznáte někdo porovnání s tou hadicí co se tu psalo že je křehká, jestli je tohle něco jinýho?
Gumicuk - jinak
Re: Gumicuk - jinak
Ventus3 5.33m - EMS,PIKE Sup.,Vision50Ely-q,XB-8 ,FrSky 20X,
Pardon, dal jsem jiné video. Tohle je správné : ASW 22 Flitschenstart
Tak snad poslední zpráva. Po neděli přijde hadice EMC Vega a uvidím, jestli to bude OK. Tažnost bez problémů 500%.
Tak zpráva koho by to zajímalo. Start gumovou hadicí EMC Vega celkem 14m průměr cca 11mm do "V" prodlouženo pletenou šňůrou 5m , různá oka pro natažení a zaháknutí, tah 22kg ,nataženo o cca 20kroků, použita karabina na vodní sporty se silou do 500kg (perfektní věc, nic se netáhne za erem a tak nehrozí přehození smyčky okolo trupu). CCA 8 startů a nic snažšího jsem ještě neprovozoval. Ero Ventus3 od EMS,váha 8600g ,5.33m a motor HACKER A50ú530ot., 6čl. LiPol. Používám vrtuli s mechanikou, která se dá vyjmout (tři kuličky), také perfektní věc ale poměrně drahá. Funguje skvěle, poze pokud je člověk jak PAT a MAT tak dopadne jako já dnes, že jsem vrtuli nechal v kapse a ero vystřelil. Výška po odpojení 5m a následoval dlouhý let a klouže to dobře-prošel jsem se. Příště už určitě pohlídám. Vozík od Robbe odložen a už asi nepoužiji. Pokud by někoho něco zjímalo, není problém.
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Moc bych poprosil o video. Díky.
Jak se podaří zašlu. Vzal jsem sebou kamaráda a bohužel to dopadlo tak, že zápasil s technikou a výsledek byla tři videa každé cc 10s, nebo-li v domění že telefon na záznam zapínal, tak jej ze zapnutého stavu vypnul. V podstatě ale to funguje jak přez kopírák jako video co jsem dal dříve. Dodnes mám pouze video startu z vozíku, ale to už je minulost, protože tohle je daleko bezpečnější, ač zdlohavější pro délku přípravy. Jinak chodím lítat sám a tak nějak mi to vyhovuje, protože mám rád pohodu a klid. Je to poměrně hodně věcí, které se musí dodržet, aby se nestala zbytečná chyba. Přece jen cena modelu je vysoká.
Jo to je paráda. Tyhle menší modely to je bez problémů. Jde o první start,aby to člověk nezavrtal, pokud nemá pomocníka.