Copak po práci, ale jde to už zase konečně i místo práce
Byl jsem si zalétat modelem letadla - dojmy, zážitky, foto
Re: Byl jsem si zalétat modelem letadla - dojmy, zážitky, foto
Jojo, užívám si to
Na pohled super, ale od těch našich místních velehor to tak divně a studeně foukalo; válí se na nich jakási nízká oblačnost či mlha, asi lokální Isla Nublar
jyrry.webnode.cz
Tady taky pofukuje studenej větřik, myslel jsem že bude pofukovat mín.
S termikou je to ale přesně jak včera řikala umělka, tedy že to bude stát za hovno.
Ona to samozřejmě psala slušně
Ale jinak je na sluníčku za větrem nádherně.
S termikou je to ale přesně jak včera řikala umělka, tedy že to bude stát za hovno.
Ona to samozřejmě psala slušně
Ale jinak je na sluníčku za větrem nádherně.
Dnes super, od cca 12 h je to venku pokud nefoukne větřík na triko,,ted jsem si i chvilku zakroužil s dravcema.
...včera jsem nemohl, ale dneska jsem se na chvíli urval a vyvětral "černoušky". Dokonce chvilkama i náznaky bublinek, paráda, první dvacetiminutovka letos...
To samobrko není to náhodou Prkno ?
...ano je to Prkno, nostalgická vzpomínka na dobu, kdy jsme byli mladí a krásní
...
No jo, no... jsem starej a ošklivej a Prkno se mi nelíbilo, tak si navrhuju vlastní
...
...
jyrry.webnode.cz
...no, to Heyerovo Prkno není žádný krasavec, ale vždycky parádně lítalo. Proč jsem si ho znovu postavil - nostalgie po padesáti letech a potom, že je teď krásně skladné ( mám dělená křídla a oddělávací SOP ) a má motor... Do větších hor a slabých podmínek ideál - skladné, malé...
To tvoje není špatné, ale ten prodloužený ocas by v kopcích dost trpěl... ( u Prkna jsou zase smrtící záda...)
To tvoje není špatné, ale ten prodloužený ocas by v kopcích dost trpěl... ( u Prkna jsou zase smrtící záda...)
Tak od středy do soboty počasí fakt super, včera, tedy v sobotu i termika super, ale dnes už je to zase tak max na autodráhu
.
Ale bylo to super
počasí opravdu libovka.
Jen mi prdí že letos počasí podmínkama nepřálo abych si zalétal když je sníh. To zimni letecký kempování a létání za sněhu když svítí sluníčko je moc hezký, ale letos to hold neklaplo
Ale bylo to super
Jen mi prdí že letos počasí podmínkama nepřálo abych si zalétal když je sníh. To zimni letecký kempování a létání za sněhu když svítí sluníčko je moc hezký, ale letos to hold neklaplo
Všichni vylézají z dílen..... ,
mně sluníčko dnes už taky vytáhlo na letistě.
Nejdřív opatrně s Lazy, pak Speedy a nakonec Dacan, vlastně Chilli-E.
Samozřejmě byla "jarní nervozita", ale úplně jsem to kvedlání páčkami přes zimu nezapomněl. 
A ještě aspoň dvě bídné letovky, ty další jsem neměl odvahu jednou rukou bez popruhu řídit a druhou fotit.
Příště vyvenčím další část hangáru. 
Nejdřív opatrně s Lazy, pak Speedy a nakonec Dacan, vlastně Chilli-E.
A ještě aspoň dvě bídné letovky, ty další jsem neměl odvahu jednou rukou bez popruhu řídit a druhou fotit.
Rozdíl mezi chlapcem a mužem je pouze v ceně jeho hraček.
- Celeron
- Kontaktovat uživatele:
Jo, všichni vylézají. U nás na letišti samý jezdiči. Najednou 3 auta a 4 motorky sem a tam. Z plochy nešlo vůbec startovat a přistávat. A někteří hajzlové do modelářů skoro najížděj. Jeden debil mě minul snad o půl metru a to jsem stál na místě zády k němu. Volal jsem policajty, městapo mi řeklo, že to je mimo katastr obce a státní na to kálej dokud se prý nic nestane. Na rozdíl od jezdičů máme povolení majitele, ale to nikoho nezajímá...
No jo, no.
Taky jsem na přistání hledal mezeru mezi brázdou po čtyřkolce a řadou kráterů po koni.
Proto mají taky včelky tak nestandardně velká vyplétaná kola.
Jenže pole není moje, nejsem s nikým domluvený a vetřelec jsem vlastně já.
Musim držet ústa a krok.
Není to ale taková hrůza. Konec světa, kde puberťáci občas sjedou z cesty na čínských nebo zbastlených motorkách či jiných pohybovadlech a slečny drandí na konících. Celé pole nerozjezdí, tak popojdu o kousek dál.
Taky jsem na přistání hledal mezeru mezi brázdou po čtyřkolce a řadou kráterů po koni.
Jenže pole není moje, nejsem s nikým domluvený a vetřelec jsem vlastně já.
Není to ale taková hrůza. Konec světa, kde puberťáci občas sjedou z cesty na čínských nebo zbastlených motorkách či jiných pohybovadlech a slečny drandí na konících. Celé pole nerozjezdí, tak popojdu o kousek dál.
Rozdíl mezi chlapcem a mužem je pouze v ceně jeho hraček.
Počasí, netypické pro začátek března, ale vhodné pro venčení starších potvor, jako jestli letos budou létat stejně dobře jako loni. A vono jo 
jyrry.webnode.cz
-
HONZIK 22
Mas tam odpovidac ,,vlastni cizi,,?
Aby ti ho nesestrelili Kuvajtani?
Aby ti ho nesestrelili Kuvajtani?