PF 2026
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
PF 2026
Milí kamarádi modeláři, přeji hezké a pohodové svátky, a příští rok ještě o trochu lepší než tento (už) starý, a ať nám to lítá, jezdí, plave!
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz
http://rc.ludl.cz
Re: PF 2026
Šťastné a veselé a pohodový nový rok 2026.
honzakral
-
HONZIK 22
Dostal jsem do majliku. Moc dekujeme. I s novym majitelem zobrazeneho modelu.
Tobe samozrejme prejeme vse nejlepsi ,duchaplnost ,zdravi a elan,ktery nemaji ani kolegove o 30let mladsi. Jsi fajny clovek.
Tobe samozrejme prejeme vse nejlepsi ,duchaplnost ,zdravi a elan,ktery nemaji ani kolegove o 30let mladsi. Jsi fajny clovek.
Také se připojuji s přáním klidného prožití vánočních svátků a přeji všem hodně zdraví a štěstí do nového roku.
Tomáš Kníže
Tomáš Kníže
Futaby T14SG, T9CP+Duplex, FC16+FrSky
už jen elektry, LMS Beckov
už jen elektry, LMS Beckov
Co k tomu dodat, jen se budu opakovat. No tak jo, páni kolegové, přejí klidné a příjemné prožití vánočních svátků, málo měkoušů, spíš něco vrčícího do těch naších "hraček" a samozřejmě všechno nej... do Nového roku. A kolik startů, tolik přistání
.
Hitec Aurora 9X
- LittleFalco
- LittleFalco
Ne, moje chyba. Asi síla zvyku v kombinaci s kvapnou prací
Děkuji za upozornění.
Zajímavé je že to byla jediná "reklamace". Takže buď většina lidí nepřemejšlí a nebo to vůbec nečtou
Děkuji za upozornění.
Zajímavé je že to byla jediná "reklamace". Takže buď většina lidí nepřemejšlí a nebo to vůbec nečtou
Zpátky doma, v kopcích :-)
Lidi určitě čtou a přemýšlí ,ale podstatná byla idea a číslo není důležité.
Tak pohodu a zdraví.
Tak pohodu a zdraví.
Nechtěl jsem podrejpávat, Aleš si s tím určitě dal práci a byl to jen překlep. Dlouho jsem přemýšlel, zda mám reagovat. V každém případě přeji všem, aby vám "dupali králíci" aspoň tak dobře jako letos, ale raději nejméně o level až dva lépe.
Hitec Aurora 9X
Poslední roky je moje přání nejen novoroční ale celoroční velmi jednoduché:
ať se nic zásadního nepo.ere.
ať se nic zásadního nepo.ere.
jyrry.webnode.cz
- LittleFalco
Já si myslím že nejlépe to definoval Hašek ve Švejkovi: "Život je nepřetržitá řada průs..ů, nepravidelně po sobě jdoucích" a "Když nejde o život tak jde vlastně o hov.."
Jinými slovy - na velikosti záleží
Jinými slovy - na velikosti záleží
Zpátky doma, v kopcích :-)
Věk a rok jsou jenom čísla. Konvenční chování (přání a odpovědi) nám šetří čas a síly, pro případy kdy se chceme chovat nekonvenčně. V Austrálii je síla nekonvenčnosti tak velká, že tvoří australskou KONVENCI.
K PF něco málo: My to píšeme, oni to hází do koše. Oni to píší my to házíme do koše. Protože se zdvořilostí nejdále dojdeš: Posílám PF 2026. Veselý Nový rok. Hodně zdraví a úspěchů do celého nového roku 2026.
K PF něco málo: My to píšeme, oni to hází do koše. Oni to píší my to házíme do koše. Protože se zdvořilostí nejdále dojdeš: Posílám PF 2026. Veselý Nový rok. Hodně zdraví a úspěchů do celého nového roku 2026.
- Celeron
- Kontaktovat uživatele:
Ten motiv vodovodní baterie není až tak originální, tohle jsem viděl na dvou místech na Islandu. Opravdu jeden žlab ledová z ledovce a druhej skoro vařící z gejzíru, jen tam nebyl kolem les, ale samý sopečný šutry.
Tak hlavně zdraví a ať to padá co nejmíň.
● Vrty, co budou dodávat teplou vodou, v počtu 83 ks až do hloubky cca 235 m, se hloubí na místě zbořeného Prioru Brno — zastřešená plaza vrty hluboké až čtvrt kilometru Nový Dornych za hlavním vlakovým nádražím
● Proporce mohutnosti a poměr podzemní a nadzemní velikosti starověkých katedrál je silně spojen s poznatky praktické geometrie a matematiky. Paradoxem je, že jejich nejstarší zachycení provedli filosofové
● Proporce mohutnosti a poměr podzemní a nadzemní velikosti starověkých katedrál je silně spojen s poznatky praktické geometrie a matematiky. Paradoxem je, že jejich nejstarší zachycení provedli filosofové