Profil P2S pro Orca Slicer
-
Libor
- Kontaktovat uživatele:
Profil P2S pro Orca Slicer
Zkouším Orca Slicer a zjišťuji, že není k mání oficiální profil pro Bambu Lab P2S. Dá se někde stáhnout? Zkoušel jsem převést profil z Bambu Studio, ale to neprochází kvůli vyšší verzi BS oproti OS.
Libor
-
Libor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Profil P2S pro Orca Slicer
Zkusil jsem vytvořit profil sám (custom), ale ve výsledku nevidím s tímto mnou vytvořeným profilem tiskárnu v síti a nemůžu na ní nic po síti poslat.
Libor
Profil by měl být k dispozici v příští verzi Orca sliceru.
Pokud vím, tak byly nějaké rozepře mezi Bambulí a Orcou, ale prý už je to zažehnáno...
Pokud vím, tak byly nějaké rozepře mezi Bambulí a Orcou, ale prý už je to zažehnáno...
Je nějaký důvod nepoužívat Bambu Studio?
Jedu jen přes něj.
Jedu jen přes něj.
jyrry.webnode.cz
-
warhawk
- Kontaktovat uživatele:
Orcaslicer ma nektere funkce navic. Pro me je zasadni, ze nepotrebuje k zivotu cloud, nemusis se registrovat, neposilas data do ciny (jakakoliv).
BBL tiskarny lze pouzivat i bez jejich "prihlaseni".
Ale to je dost individualni kriterium.
BBL tiskarny lze pouzivat i bez jejich "prihlaseni".
Ale to je dost individualni kriterium.
I s Bambu slicerem jde pracovat v režimu LAN only, jen prostě nebudeš mít funkční apku na telefonu. (což je mě osobně třeba úplně fuk). Plus je to třeba občas vrátit, když chceš, aby si tiskárna sama stáhla poslední firmware. Dělat to přes flešku se mi nelíbí...
Osobně mám radši Orcu, ale musím uznat, že Bambulabáci svůj slicer stále vylepšují. Řada funkcí, které dříve byly v Orce, už je postupně implementována i tady.
Osobně mám radši Orcu, ale musím uznat, že Bambulabáci svůj slicer stále vylepšují. Řada funkcí, které dříve byly v Orce, už je postupně implementována i tady.