Plán z outerzone

Pracovní postupy, technologie, finty, grify, nástroje, poznatky jak co nejlépe něco vyrobit, opravit a tak podobně.
Odpovědět
Zpráva
Autor
tondas2

Plán z outerzone

#1 Příspěvek od tondas2 »

Jak se stáhne plán z outerzone?
DAF
Kontaktovat uživatele:

Re: Plán

#2 Příspěvek od DAF »

Když si otevřeš náhled dané stránky, a sjedeš úplně dolů, jsou tam dvě tlačítka (někdy i víc), na jednom Plan file (plánový soubor), na druhém Suplement (doplněk). Stiskem Plan file se mi to stáhne a pak jen uložím do nějakého adresáře.
Přílohy
Oterzone.uk - stahování.jpg
Hitec Aurora 9X
tondas2

#3 Příspěvek od tondas2 »

Děkuji, povedlo se.
tondas2

#4 Příspěvek od tondas2 »

Ještě doplňující dotaz, když ten plán dám na flash a dojdu s tím do kopírovacího centra a budu to chtít vytisknout tak už se jim to otevře ve správné velikosti?
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Plán z outerzone

#5 Příspěvek od TomasC »

NE. Je jim to potřeba říci. A je zcela nezbytné na plánu najít dvě úsečky se známou/požadovanou délkou a tu zkontrolovat. Jednu vodorovně a druhou svisle.
DAF
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od DAF »

:o aha!!! Já to nechal tisknout z flashek a nikdy jsem nic neřešil. Velikost byla v poho, u několika plánů jsem to zběžně oměřil (rozpětí, délka, kolmost). Ale tím netvrdím, že TomasC nemá pravdu.
Hitec Aurora 9X
tondas2

#7 Příspěvek od tondas2 »

Ještě musím zjistit jestli se to vůbec vyplatí, našel jsem stejný rozměr Fly baby na outerzone a i prodává rcrevue podobný plán.
Sagitt62

#8 Příspěvek od Sagitt62 »

Ano,TomasC má pravdu. Neplatí to pro všechny stažené plány(.pdf),ale na asi 4 z cca 12cti stažených mi rozměry neseděly až o 15mm. Od tý doby přeměřuju,potažmo upozorňuju copy centrum. Sice nadávají,ale kontrolu provedou. ;) Taky pozor na uváděný materiál,občas bývá v palcích a nastávají zmatky... :lol: S62
FunCub,Solius,Texas-"Rudý skřet", Middle Stick, Admirál II... + Graupner Mx-20 Hott
DAF
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od DAF »

tondas2 píše: pát 05.12.2025 16:50 Ještě musím zjistit jestli se to vůbec vyplatí, našel jsem stejný rozměr Fly baby na outerzone a i prodává rcrevue podobný plán.
No, pokud jde o přesnost rozměrů, dá se předpokládat, že "origoš" plán by měl být zárukou. A jestli se to vyplatí? Když vezmeš cenu tisku v copycentru a porovnáš s cenou plánku, tak velký rozdíl to zase nebude (nějaký samozřejmě bude) a navíc podpoříš redakci která ty časopisy a plánky vydává pro nás.
Hitec Aurora 9X
tondas2

#10 Příspěvek od tondas2 »

Plán už je objednaný.
Odpovědět

Zpět na „Dílna“