Mi to nedalo a zkusil jsem tu aeronautku 13/10 i na Habichtu a přijde mi to i tady znatelně lepší než s 13/8.
Video žádná snaha o prezentační akrobacii, jen jsem si zkoušel jak se to ero chová s jinou vrtulí.
Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz
U toho Habichta byl zase ten problém, že trup laminát, křídla kormidla balzopolyš ale ta origo výškovka směrovka tak těžká, že kdybych proti tomu musel dovážit čumák tak by to nelitalo snad ani v Alpách, tak jsem jak výškovku tak směrovku fiknul z epp.
Kavan Swift epo
Re: Kavan Swift epo
Tak dnes opravdu spokojenost, kombinace motor baterky vrtule mi ted už přijde uplně v poho , zitra by mělo už foukat na svah tak snad i něco málo povětrnuju a nebudu jen létat na motor jako dnes.
Re: Kavan Swift epo
Jinak pokud by si někdo tento model pořídil,rozhodně doporučuji zkontrolovat, všechny páky všech kormidel, alespon na té výškovce a směrovce to je origo zalepené čímsi jako by silikonek a absolutně to nedrželo v těch kormidlech, jako že vubec.
A směrovka- kormidlo směrovky je na nožový lety malá , zatim mi to netrápí ale budu ji muset zvětšit stejně jako na funray multiplex, jinak funguje jen na fofru.
A směrovka- kormidlo směrovky je na nožový lety malá , zatim mi to netrápí ale budu ji muset zvětšit stejně jako na funray multiplex, jinak funguje jen na fofru.