Lion elektro
Re: Lion elektro
Srážka s blbcem je problém, ale srážka s blbcem v zrcadlovém bludišti je neřešitelný problém..
Dobrý večer, jak máte prosím na těch Lionech přišroubovanou výškovku, tak máte v té výškovce nějakou výztuhu, nebo to máte přišroubované jen přes to přeplátování co je uprostřed mezi žebry z balsy 1mm?
- blueangel
- Kontaktovat uživatele:
Určitě výstuhu jinak se ti ta 1mm balza zdeformuje a nebude to držet normálně tam dej plnou balsu a 2 nylonové šrouby M3
Dobře, dám tam kousek balzy. Děkuji
Varoku,
jak pokračuješ s Lionem ?
Momentálně řeším podobné problémy, asi v menším rozsahu, koupil jsem si komplet stavebnici - rozsyp na model Traky od Laser modely.
Podle místa bydliště, by jsme mohli provést "hromadný zálet"
jak pokračuješ s Lionem ?
Momentálně řeším podobné problémy, asi v menším rozsahu, koupil jsem si komplet stavebnici - rozsyp na model Traky od Laser modely.
Podle místa bydliště, by jsme mohli provést "hromadný zálet"
Rozdíl mezi chlapcem a mužem je pouze v ceně jeho hraček.
-
HONZIK 22
Varok ted ladi nejaky vrtulnicek v jinem vlakne.
Preji tedy lepsi vysledek ve stavbe jelikoz to je jedna z mala stavebnic kompletne k postaveni a ne jenom rozsyp nez se to.povedlo prodejci. Na svych strankach spise provedenim strasi lidi. Neco tak zfusovaneho a nafoceneho
coby reklama na model, to se jen tak nevidi.
https://obchod.lasermodely.cz/vetrone/259-traky.html
Preji tedy lepsi vysledek ve stavbe jelikoz to je jedna z mala stavebnic kompletne k postaveni a ne jenom rozsyp nez se to.povedlo prodejci. Na svych strankach spise provedenim strasi lidi. Neco tak zfusovaneho a nafoceneho
coby reklama na model, to se jen tak nevidi.
https://obchod.lasermodely.cz/vetrone/259-traky.html
Honziku22 fotky má sice odstrašující, ale stavebnice je opravdu povedená, kdyby mi nevadily opaly od laseru, není třeba nic brousit, vše perfektně pasuje. A tu fotku motorové verze beru taky s rezervou, já dávám motor dovnitř trupu na stávající přepážku s přední montáží. Momentálně chybí nalepit uši, potah trupu - vrch a spodek, dobrousit a potáhnout.
Varokovi držím palce s vrtulníčkem (nic pro mě) a hlavně s Lionem.
Varokovi držím palce s vrtulníčkem (nic pro mě) a hlavně s Lionem.
-
HONZIK 22
Hola hola,nepochybuji , ze to bude litat, to zase ne.Ta stavebnice je vyjimecna svym komletnim pojetim. Ja jsem z Karvine ve Frystate, jenom v noci v Orlove. Kde tam v Tesine litas? Ted cekam na novy modylek od pana Hiesboka s Jedelsky profilem na Samuraie. Ta celobalzovka mi strasne sedi. Doufam,ze se na me brzo dostane rada. Ma tam vice variant od volnaska az po s vrtuli v predku raketovym motorem i s tlacnym motorem,pylonem,no to bude neco pro me! Kdyz me vezme debka, tak litam pod Laryschovym zamkem v Karvine Frystate. Pul hodky a jsem zase vyladeny z toho naseho sverazneho regionu. Mezi Tesinem a Karvinou mame pekne haldy, se sklonem Alpskych svahu. Ja tam jeste nedavno testoval vzlet meho paragliding,,kridla.No jsou vsude draty jako na Javoracu. Letadylko to tve, bude pekne to zase jo. Mas -li nějakou fotodokumentaci, mozna, ze by z toho bylo i pekne nove vlakno o stavbe a pak i letove.
S pozdravem at zije klasicka konstrukce Honza.
S pozdravem at zije klasicka konstrukce Honza.
Že Traky nebude lítat se nebojím.
Nefotím, stavím, asi to budu muset napravit.
Vlákno zakládat nebudu, maximálně pár fotek a popis na rcalbu.
Pod zámečkem v parku asi moc místa není, co? Záleží s čím lítáš.
Já chodím v Těšíně na ulici Lipová, první pole vlevo, když podjedu dálnici. Je tam odbočka se zákazem vjezdu a novým asfaltem, jedním slovem modelářské letiště. Taky se vždycky chodím na chvíli odreagovat, většinou sám, když je počasí, nabito, čas a nálada.
V Loukách (Darkově) na haldách jsem to zatím nezkoušel, moje deproňáky by tam nedopadly nejlíp, po přistání do toho co tam roste by byly asi jako cedník.
Nefotím, stavím, asi to budu muset napravit.
Vlákno zakládat nebudu, maximálně pár fotek a popis na rcalbu.
Pod zámečkem v parku asi moc místa není, co? Záleží s čím lítáš.
Já chodím v Těšíně na ulici Lipová, první pole vlevo, když podjedu dálnici. Je tam odbočka se zákazem vjezdu a novým asfaltem, jedním slovem modelářské letiště. Taky se vždycky chodím na chvíli odreagovat, většinou sám, když je počasí, nabito, čas a nálada.
V Loukách (Darkově) na haldách jsem to zatím nezkoušel, moje deproňáky by tam nedopadly nejlíp, po přistání do toho co tam roste by byly asi jako cedník.
No přiznám se, zatím nepotáhnuté. Nějak zatím nebyla chuť. Pořád se toho nějak bojím. Byla práce na mém druhém koníčku(autokarosařina). Tam se taky učím.
HONZIK22: A kam chodíte létat, na Honneger? No vrtulníček jsem koupil jen tak na vyblbnutí, letadla tedy zatím Liona už chci přes zimu konečně dokončit.
Kuta33: Č. Těšín je kousek.
HONZIK22: A kam chodíte létat, na Honneger? No vrtulníček jsem koupil jen tak na vyblbnutí, letadla tedy zatím Liona už chci přes zimu konečně dokončit.
Kuta33: Č. Těšín je kousek.
varok píše:Kuta33: Č. Těšín je kousek.
Já vím
Pocházím z Horní Suché a v Havířově jsem kdysi nějaký čas bydlel.
Mně chybí nalepit na křídla uši, dobrousit, cvičně osadit střeva a začnu potahovat vliesem, taky premiéra.
Nabídka společného záletu stále platí.
To by bylo super.
Až to bude aktuální, tak se ozvi.
- Griessl Karel
Pálí ještě někdo výřezy na klasického Liona ? Kdysi to dělal Jyrry, ale už to nedělá. Díky za info.
CNC VÝŘEZY LION RC V2 + STAVEBNÍ PLÁN - PDMODEL
PDMODEL
https://david2.webnode.cz › products › cnc-vyrezy-lion...
Sada CNC výřezů na větroň LION RC V2 + stavební plán v měřítku 1:1. Sada frézovaných dílů z topolové překližky ke stavbě větroně LION RC V2 .
890,00 Kč
PDMODEL
https://david2.webnode.cz › products › cnc-vyrezy-lion...
Sada CNC výřezů na větroň LION RC V2 + stavební plán v měřítku 1:1. Sada frézovaných dílů z topolové překližky ke stavbě větroně LION RC V2 .
890,00 Kč