iFlight Nazgul Evoque F5 V2 O4
- tomassek32
iFlight Nazgul Evoque F5 V2 O4
Dobrý den, přemýšlel jsem že si postavím nějáký freestyle dron, ale po shlédnutí mnoha návodů a videí jsem usoudil že na to nemám ruce. Fpv létání trénuji na simulátoru liftoff a venku létám v manuálu s dji neo - jak určitě každý ví, neo na fpv není nic moc, chtěl jsem si to jen vyzkoušet jestli mě to bude bavit…baví, proto bych se chtěl posunout kousek dál. Má otázka zní - je iFlight Nazgul Evoque F5 V2 O4 dobrý stroj když vím že vlastní stavbu bych nedal? Brýle mám Googles N3 které jedou na O4 Air unit, tudíž by s tímto dronem měly jít spárovat. Dále mám Dji fpv remote controller 3, který jede taky na O4. Šel by spárovat i ten když vezmu verzi pnp? Air Unit by měl mít vlastní přijímač pokud se nepletu? Předem děkuji za Vaše názory a rady.
Re: iFlight Nazgul Evoque F5 V2 O4
Iflight nazgul neni spatny stroj, s DJI N3 brylemi a RC3 bude fungovat, takze do zacatku dobre. Vyhledove pak muzes nahradit radio za neco spolehlivejsiho s ExpressLRS.
Pro vice rad si najdi na Facebooku skupiny jak Miniquad FPV CZ, tam se toho dozvis podstatne vic.
Pro vice rad si najdi na Facebooku skupiny jak Miniquad FPV CZ, tam se toho dozvis podstatne vic.
Hacker Rapier; MPX FC,EG,ES; Phoenix 2k; RCF SBach 342XL
mikroheli a hromada kopter
FrSky Horus X10s
mikroheli a hromada kopter
FrSky Horus X10s
- tomassek32
Re: iFlight Nazgul Evoque F5 V2 O4
Trochu jsem to přehodnotil a po pár doporučení jsem se rozhodl pro Geprc Vapor D5 ELRS. Brýle použiju Dji, ale dokoupím rádio.
Jinak děkuji za doporučení na fb.
Jinak děkuji za doporučení na fb.