JETI Model a 2,4GHz

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět
Zpráva
Autor
Kovboj

#391 Příspěvek od Kovboj »

pastyrik píše:- v tom malem pendreku ktery je jako vysilacova antena na 2,4 je zase jen " ten maly dratek" co je na prijimaci

V tom případě se omlouvám za dezinformaci, nikdy jsem wifi pendrek nerozdělával a tak mě to nenapadlo, že aktivní část je v ní taky jen tak malá. Člověk se prostě pořád učí něco nového 8O
petko

#392 Příspěvek od petko »

Jj, ono to je snad koli tomu aby sa antena neohla/nezlomila pri prvej prilezitosti.

Ku kanalom - vseobecne si myslim, ze by sa malo prejst na sposob x realtime kanalov a k tomu y kbps na informacny kanal. Nevidim dovod, aby sa pri digitalnom prenose niekto omedzoval na pocet kanalov.
matafakla

#393 Příspěvek od matafakla »

wolf píše:Takže předpokládáš, že Jeti X měsíců vyvíjí modul, nechá vytisknout leták,pustí to mezi lidi a teprve pak bude zjišťovat u ČTU zda je to v souladu s předpisy nebo ne ? To snad ne.

nemas pravdu. politika znie: Vyvinut, zapnut ci funguje, dat do predaja a postupne odstranovat chyby ktore sa objavia. Ved takto to fungovalo nie ? Oni dobre vedia preco su taki ochotni ak zhori regulator.
jio

#394 Příspěvek od jio »

matafakla píše:politika znie: Vyvinut, zapnut ci funguje, dat do predaja a postupne odstranovat chyby ktore sa objavia. Ved takto to fungovalo nie ? Oni dobre vedia preco su taki ochotni ak zhori regulator.

Mýlíš se. Podle osobního vyjádření Tinky (dokud tam ještě byl) jsou důvody 2:

- je to součást obchodní politiky, kdy se jeti odlišuje od ostatních výrobců a plagiátům zejména. Zákazník tak má cca doživotní záruku mimo případů, kdy je evidentní nedodržení max parametrů nebo totální šrot. Ale i to někdy v rámci dobrého jména porušují a i za shořený regulátor pošlou náhradu.
- vyhledání chyby a její oprava je časově náročnější než zaslání nového kusu
21nemo21

hmm

#395 Příspěvek od 21nemo21 »

tak som si dal "robotu" a prešiel som si túto debatu...a som z nej v podste jedno - zmätený...Na toto fórum som sa zaregistroval predovšetkým preto, že hľadám informácie. Som študent a teda moje finančné zdroje sú obmedzené, preto akákoľvek dobrá rada, či odporučenie mi prinajmenšom trošku tie zdroje ušetrí...Aj preto tu chodím...Som ale veľmi sklamaný, na čo sa tu ten rozhovor zvrhol...Na jeho začiatku stál akiste záujem, podať informáciu o novom systéme prenosu dát na 2,4 GHz...namiesto toho sa to tu ale zmenilo (nie úplne, ale predsa) na vzájomné obviňovanie, prípadne obhajovanie..Preto by som vás všetkých prosil, aby sme sa vrátili k jadru tohoto problému, a hlavne v pokoji....Veď predsa tvoríme určitú komunitu ľudí, ktorých spája jedno, Rc modely...tak prečo sa teda delíme, keď pre všetkých by bolo lepšie trošku si pomôcť?.....sústreďme sa na teda fakty a zbytočne neprejavujme emócie...všetkým prajem pekný večer
Kerberos
Kontaktovat uživatele:

#396 Příspěvek od Kerberos »

já bych stejně řekl, že valná většina modelářů přechází na 2,4GH hlavně kvůli nemožnosti rušení a klidně to řeší výměnným modulem. a málo je trápí to, že opoti plnohodnotné 2,4 soupravě budou mít jen PPM přenos a serva se jim budou pohybovat o maličko pomaleji, jsou na to prakticky tak zvyklí, tak je to netrápí. Tak nevím proč je se kolem toho dělá takový humbuk. A výměnný modul je v ten okamžik tolik finančně nezatíží, jako koupě nové soupravy. Ale je to přece každáho věc, co si vybere, nabídka na to je. A že se někomu zrovna něco nabízeného nelíbí, nebo on by si to nevzal, tak přece nemůžu chtít, aby se mu všichni podřídili. Nebyla by to pak třeba diktatura ? :-D prostě nech brouka žít :D mě zatím stačí MHz, nejdu tak rychle s módou.
jio

#397 Příspěvek od jio »

Pěkně jste to oba popsali.
pavelh
Kontaktovat uživatele:

#398 Příspěvek od pavelh »

jio píše:Pěkně jste to oba popsali.

Též jsem velice potěšen tónem, který sem vnesli oba předchozí příspěvky. Tak jsem si to původně představoval. Vypadá to, že by tento pěkný tón mohl být důsledkem absence pánů zdzd a graup15. Snad jim to již došlo, že tu o ně mnoho lidí nestojí.
Navrhuji proto vytvořit nový strom, protože tento je již nepřehledný, kde by se již zmínění pánové nevyskytovali.
A hned tak činím - viz: JETI 2,4GHz bez zdzd a graup15
AR1
Kontaktovat uživatele:

#399 Příspěvek od AR1 »

Hm, další blbost.
http://ar1.rajce.idnes.cz/
j3nda
Kontaktovat uživatele:

#400 Příspěvek od j3nda »

AR1 píše:Hm, další blbost.
naprosty souhlas, jen co to tu trochu utichlo hlavka vystrkuje ruzky :twisted:
Odpovědět