Hobbywing karta
Hobbywing karta
Zdravím,nemohl by mi někdo po lopatě vysvětlit programování dvou displejové karty hobbywing.Beznadějně se mi nedaří.Díky
Re: Hobbywing karta
Nejlepší je podívat se na You Tube,tam je spousta videí se zapojením i nastavením. A pak je ještě otázka kompatibility s réglem.
- jirkacbx
- Kontaktovat uživatele:
Záleží která karta a co programuješ.
Obecně asi platí,že připojit regl servokonektorem,tušim že bez motoru,zapojit do karty,zapnout a postupně naprogramovat hodnoty podle popisků na kartě.
Ale co mam třeba větší střídavý regly v remorkéru,tak ty se nepřipojují servokabelem,ale upraveným servokabelem a zapojuje se to hned u kabelů na reglu k motoru.
Obecně asi platí,že připojit regl servokonektorem,tušim že bez motoru,zapojit do karty,zapnout a postupně naprogramovat hodnoty podle popisků na kartě.
Ale co mam třeba větší střídavý regly v remorkéru,tak ty se nepřipojují servokabelem,ale upraveným servokabelem a zapojuje se to hned u kabelů na reglu k motoru.
Mám kartu na EAN: 3700624537445,nevím jak přepínat mezi tabulkami.Návod nemám je z Aliexpresu.Díky
- jirkacbx
- Kontaktovat uživatele:
Je to jednoduchý.
Levá obrazovka ITEM udává číslo ŽLUTĚ napsaný položky seznamu na samolepce a i tlačítkem Item si přepínáš mezi nabídkou žlutých seznamů.
Pravá obrazovka VALUE je samotný nastavení určitý hodnoty vybraný položky v žlutým seznamu a tlačítkem Item i tu hodnotu měníš.
Reset je reset nastavených hodnot čehokoliv.
OK je potvrzení změněný hodnoty určitýho seznamu nabídky.
Žádná raketová věda to neni.
Levá obrazovka ITEM udává číslo ŽLUTĚ napsaný položky seznamu na samolepce a i tlačítkem Item si přepínáš mezi nabídkou žlutých seznamů.
Pravá obrazovka VALUE je samotný nastavení určitý hodnoty vybraný položky v žlutým seznamu a tlačítkem Item i tu hodnotu měníš.
Reset je reset nastavených hodnot čehokoliv.
OK je potvrzení změněný hodnoty určitýho seznamu nabídky.
Žádná raketová věda to neni.
Pánové,
pěkná rok 2026. Mám dotaz na programovací karty Hobbywing. Existuje nějaká karta, která umí nastavit původní regl s označením 80A a HW-BQ8009 a ty nové s označením V2?
Nejedná se mi o nastavení vysílačem, ale kartou.
Děkuji
pěkná rok 2026. Mám dotaz na programovací karty Hobbywing. Existuje nějaká karta, která umí nastavit původní regl s označením 80A a HW-BQ8009 a ty nové s označením V2?
Nejedná se mi o nastavení vysílačem, ale kartou.
Děkuji
MAXION,IONPRO i mini,Jantar 3,6m MVVS 8E, EDGE 540-MVVS 80ccm, Graupner MC-20 HOTT.
OK1VOX
OK1VOX