prikrylm píše:Píšou, že 1.4 je nejlepší na světě a že se máte vys...kašlat na 1.5
No jen naokraj - tohle takto doslova vážně nepíše, to už je hodně nadsazeno. Vidím sice smajlík, ale on ne každý čte anglicky a ještě ti to někdo vezme vážně
Jinak ale obecně - mě fakt přijde, že se ty bugy u 1.5.0 děsně zveličují, v reálu s tím už běžně létáme a to rádio prostě funguje a klady převažují...
Ty průběžně patchované bugy se točí cca z 90% kolem LUA a to věcí, které naprostá většina uživatelů v životě nepoužije. Samozřejmě se musí zafixovat, ale kritické to je pro málokoho.
Zbylých 10% jsou hlavně nesoulady s konverzí z 1.4 , ale upřímně - vesměs to je oprava na pár minut a pak bugy spíše kosmetické.
Plus tam přibývají některé nové funkce a další vylepšení, které vyplynuly z reakcí, což už je vyloženě pozitivní část.
Já za sebe musím říct, že jsem s 1.5 už opravdu dost spokojený, většinu věcí, která v 1.4 ještě úplně "nevoněla" to řeší a pro mé potřeby to zřejmě Ethos opravdu posunulo z pozice "vyhovující" do "naprosto v pohodě". Určitě to pořád nebude pro všechny, viz ta debata o heli atd., ale obecně to vidím jako úspěch.