Zdravím,
narazil jsem na 2 zajímavé polétadla. EPP nebo Depron.
https://jivaro-models.org/buschtrottel/ ... .html#agro
Buschtrottel a Buschtrottel Agro
- kocispavel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Buschtrottel a Buschtrottel Agro
Koukni taky zde: https://www.airbossmedia.shop/c/flugmod ... asc&page=2
Ceny fajn, ale ta doprava ...
Ceny fajn, ale ta doprava ...
S úsměvem jde všechno líp.. :D
Na tohle je snad nesmysl kupovat stavebnici, to máš za chvíli hotové z kusu depronu...
Vtip konceptu je totiž v tom KF profilu, jinými slovy se lepí desky na sebe, žádné řezání profilu atd. Stačí nůž a ocelové pravítko, žádné CNC...
Viděl jsem to v reálu létat, dva kusy mají kolegové u nás na letišti (pokud ne přímo z tohoto plánku, tak velice podobné). Je to docela zajímavé, ale spíš na blbnutí ve stylu "ultra slow" - na klapkách i proti slabému větru stojí na místě (či dokonce couvá) a podobné "blbinky", na normální létání se ale najdou i zajímavější modely.
Vtip konceptu je totiž v tom KF profilu, jinými slovy se lepí desky na sebe, žádné řezání profilu atd. Stačí nůž a ocelové pravítko, žádné CNC...
Viděl jsem to v reálu létat, dva kusy mají kolegové u nás na letišti (pokud ne přímo z tohoto plánku, tak velice podobné). Je to docela zajímavé, ale spíš na blbnutí ve stylu "ultra slow" - na klapkách i proti slabému větru stojí na místě (či dokonce couvá) a podobné "blbinky", na normální létání se ale najdou i zajímavější modely.
tomashr píše:Na tohle je snad nesmysl kupovat stavebnici, to máš za chvíli hotové z kusu depronu..
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Depron jsem nedávno kupoval https://www.jtk.cz/search?phrase=depron
Tak bych si přál, aby byl přístup k zákazníkovi. DOPORUČUJI.
Tak bych si přál, aby byl přístup k zákazníkovi. DOPORUČUJI.
Zřejmě, došlo k přehlédnutí informace, že si toho při přepravě zásilkovou službou musíš koupit celé balení, tedy 20 ks. A co by jsi s tím jako chtěl dělat? 
Čauec, postavil buschtrottel agro už někdo? Chystám se na něho ve zmenšené podobe, rozpětí tak 750mm. Nějak se mi nezdá vzápětí křídel (12 st.) I od pohledu je to moc. I náběh je dost velký. Našel jsem plánek od JIVARO a tam má už náběh menší. Tak to zkusím podle něho. Nějaká zkušenost?
-
warhawk
- Kontaktovat uživatele:
Úsměv píše:Jo, když máš ten depron. Některé věci řeže ze suprbordu a to je taky problém. Takže je líp si to nechat poslat. Ovšem Michael Rützel používá z balíkovek asi tu nejdražší a nedá si říct. Tím padoule je to v kopřivách.
Co je prosím ten superboard ? Našel jsem to u pichlera. Byl jsem pár let mimo.