Létáte tam někdo?
Dnes jsem vzal přítelkyni a podle rcmap jsme objeli 9 míst okolo D1 poblíž Prahy. Hledám místo pro létámí a přistávání s IONem. Nejvíce mě zaujala plocha značená jako Zdiměřice, kde se teď nachází golfové hřiště. Ale po cestě za ním o kus dál je pěkná travnatá louka.
Pak se mi ještě líbila Praha Libuš III, jen to elektrické vedení je vcelku blízko.
Létáte n těch místech někdo? Prípadně máte nějaký tip na prostor v tomto směru?
Tomáš
Zdiměřice
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Litaji tam vetronari z Prahy (prevazne z P.4.) se vsim moznym, vcetne 3.5m, i zavody se tam poradaji, 2x jsem tam byl. Takze klidne i s "necim vetsim". Pokud to ma 4 servove kridlo a uz to mas aspon trosku v ruce, tak neni problem se vejit, aspon je to trochu adrenalin mezi temi stromy (ViktorN a jeho ION by mohli vypravet... ale po provizorni oprave dokonce dolital soutez). 
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
vitousek píše:timi píše: k Písnici mám: travnatá plocha ohraničená stromy a blízko dráty VN, nejspíš vhodné na menší modely. Kousek od místa baráky.
Létají tam převážně větroně - elektrovětroně. Do cca 4m rozpětí
Aha, tak to si připadám jak amatér. Měl jsem obavy, že neodhadnu vzálenost a natrefím topola nebo dráty. Já jsem s elektovětroněm vždy létal nízko blízko a rychle, abych na něj viděl:-) Ve Zdiměřicích mi na pohled přišlo prostoru víc.
Chodí tam hodně lidí? A nevadí jim když přijde někdo novej? Nerad bych se cpal někam, kde by mě nechtěli.
- kaplik
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zdiměřice
Zdarec,
nechystáte se někdo o víkendu lítat do Písnice? Rád bych se třeba s někým potkal
Kaplik
nechystáte se někdo o víkendu lítat do Písnice? Rád bych se třeba s někým potkal
Kaplik