Volné modely E20

Modely od vypuštění neřízené. Házedla, gumáky i volné motoráky. Jak soutěžní, tak rekreační
Odpovědět
Zpráva
Autor
Petman
Kontaktovat uživatele:

Re: Volné modely E20

#91 Příspěvek od Petman »

Tak je to 5% hmotnosti celého letadla. Kdybych ubral 2 vrstvy laku, bylo by by to ještě o půl gramu lehčí. A třeba půl gramu na výškovce mi posunula těžiště dopředu, kam jsem potřeboval. Protože jsem si udělal krátký čumák, neměl jsem kam posouvat baterku a další závaží jsem nechtěl. No a nehledě, že to to vypadá lépe, ten první lak se mi opravdu nepovedl. Nějak jsem přehlédl, že doporučují ředit na lakovaní 30/70. Ale protože nemám dobrou zkušenost s ředěním vodou ředitelných barev a laků, tak jsem to vzal málo ředěným.
Petman
AMC Blatná
HONZIK 22

#92 Příspěvek od HONZIK 22 »

Za tech 800m bych si dal vsechny tri medajle. Kdyz tam nikdo neprisel. :wink:
Petman
Kontaktovat uživatele:

#93 Příspěvek od Petman »

HONZIK 22 píše:Za tech 800m bych si dal vsechny tri medajle. Kdyz tam nikdo neprisel. :wink:

Alespoň jsem si zatrénoval a zalétal ten nový model. Zvažoval jsem poslat výsledky do té korespondenční soutěže, ale to bych model po fly-off letu asi nenašel. Sice letos je pro fly-off zkrácená doba motoru na 10s, ale i tak bych se proběhl. Loni jsem dal skoro 5minut a to jen proto, že jsem se bál o model a nastavil časovač jen na 3minuty a skoro dvě minuty jsem pak padal na deter.
Petman
AMC Blatná
Petman
Kontaktovat uživatele:

#94 Příspěvek od Petman »

Začal jsem překreslovat můj model
[album]7330[/album]
Petman
AMC Blatná
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#95 Příspěvek od TomasC »

Určitě vyplatí, vždyť je to 5%.
Petman
Kontaktovat uživatele:

#96 Příspěvek od Petman »

Korespondenční soutěž E-20 proběhla a ač byla přes celé prázdniny, absolvovalo ji celkem málo soutěžících. Výsledky jsou zde - https://www.e20world.com/postal-competition
Soutěže, které pořádal náš klub proběhli také bez zájmu. I když tedy jednu jsme museli zrušit, kvůli počasí. Na příští rok zkusím opět soutěž E-20 pořádat, nejspíše ji spojím i s další volnou kategorií.

S kolegy z Anglie domlouvám společné pořádaní zimní korespondenční soutěže E-20.
Petman
AMC Blatná
Jirka Schifi Zatec

#97 Příspěvek od Jirka Schifi Zatec »

Ahoj kluci modelarsky,sice to sem uplne nepatri mezi kat. E-20 ale zminim se- vcera pri soutezi kategorie Hazedel na letisti Velka Dobra u Kladna 17.9 mne v poslednim startu uletelo hazedlo smerem na Doksy, jeste pred skoncenim zavodu jsem se ho vydal hledat timto smerem a prokrizoval jsem to tam s dalekohledem cele okoli ale bohuzel bezvysledne. Prosim kdybyste nahodou model nasli nebo se nekde objevil tak budu rad kdyz date vedet, na modelu je licence, adresa i tel. cislo na mne, predpokladam ze se ero vali nekde v Doksech u nekoho na zahrade, uz hodne modelu jsem takto dohledal a vzdalenost nebyla zase az tak moc velika, je taky jeste hodne poctivych obycejnych lidi kteri modely vraceji, vim to na vlastni kuzi a takovym vzdy moc a moc dekuji a vzdy dostanou nejakou odmenu za nalez a vraceni modelu. Tak zatim Ahoj Jirka Sifi. :D
Petman
Kontaktovat uživatele:

#98 Příspěvek od Petman »

Zimní korespondenční soutěž E20 pravděpodobně proběhne v termínu listopad 2023 - únor 2024. Přesný termín je v jednání. Soutěž budu spolupořádat s kolegy z Anglie a propozice budou zveřejněny na stránkách E20world.com a na stránkách našeho klubu.
Dále v příštím roce opět uspořádám alespoň jednu soutěž kat. E20, zvažuji ji uspořádat v rámci soutěže P30, kterou bude pořádat LMK Strakonice.
Petman
AMC Blatná
Petman
Kontaktovat uživatele:

#99 Příspěvek od Petman »

A je to tady!
Zimní korespondenční soutěž kat. E20 startuje 1. listopadu 2023. Na létání a případnou stavbu modelu bude času dost, konec je 31. 3. 2024.

Pravidla a další informace:
https://www.e20world.com/postal-winter-warmer-23-24

[album]7335[/album]
Petman
AMC Blatná
Petman
Kontaktovat uživatele:

#100 Příspěvek od Petman »

Korespondenční soutěž kat. E20 je stále aktivní, ukončena bude 31.3.2024

V kalendáři SMČR jsou dvě soutěže kat. E20 pořádané naším klubem v dubnu. Bohužel jsem nucen je přeložit na jiný, momentálně neznámý termín. Nový termín bude včas oznámen.
Petman
AMC Blatná
Odpovědět

Zpět na „Volný let“