Dobrý den,
lze si pořídit dálniční známku už teď - do konce února - za levnější cenu a aktivovat ji později ? Moje nynější známka má platnost do 14.5.2024. ( Někde jsem četl , že je možná aktivace se spožděním 30 dnů. )
Děkuji za radu Mirek
Dálniční známka
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Dálniční známka
Hrom do vrtule !!
Re: Dálniční známka
Kiwira píše:Dobrý den,
lze si pořídit dálniční známku už teď - do konce února - za levnější cenu a aktivovat ji později ? Moje nynější známka má platnost do 14.5.2024. ( Někde jsem četl , že je možná aktivace se spožděním 30 dnů. )
Děkuji za radu Mirek
Ano, možné to je.
My jsme na tom termínově velmi podobně, plán je novou koupit 29. 2. 2024
Byl odklad tuším 90 dnů, ale teď by to mělo být snížené na 30.
Odložit platnost jde o 30 dnů. Koupit ji ted se vyplati i když lonská má platnost tušim až do června. Ja ji kupoval raději tento tyden bo jsem nechtěl riskovat že se jim system 29 sesype.
pepin píše:Odložit platnost jde o 30 dnů. Koupit ji ted se vyplati i když lonská má platnost tušim až do června. Ja ji kupoval raději tento tyden bo jsem nechtěl riskovat že se jim system 29 sesype.
To není risk, ale reálná jistota
Přece neporuší tradici...
-
Bildy
Steve píše:
To není risk, ale reálná jistota![]()
Přece neporuší tradici...
Dík za připomenutí tradice. Udělal jsem to radši hned...den sem den tam už je jedno. Nejdříve jsem ale málem naběhl nějakem fiškusům, kteří měli hodně podobné stránky, ale ve finále platby tam připsali 150. Tak dávejte majzla !...no, jsme v čechistánu, tak to asi není třeba zdůrazňovat
Tak to já mám asi nějaké mimořádné štěstí, nebo žiju v obyčejném Česku. Včera odpoledne jsem do vyhledávače Google zadal "dálniční známka" a hned první odkaz byl na Edalnice, oficiálního distributora známek. Zakoupil jsem roční známku, platnost zadal od 29.3.2024 a zaplatil kartou 1500 Kč. Žádný příplatek, žádný kolaps webové stránky, nic.