Co bych ale teda ještě docela rád, i když určitě to nemusím mít ted hned, nějaký malý--co nejplacatější a nejlehčí cestovní palcový rádio kterým bych nahradil turnigy--flysky I6.
Co od toho chci--8K stačí, pokud bude umět víc, nevadí
tři přepínače vpravo, tři přepínače vlevo--když jich bude víc, nevadí
jeden otočný potenciometr stačí, ale jsem smířený s tím, že mín než dva asi mít žádný rádio už dnes nebude----ale je docela možný, že by mohli být třeba i tři, ale zacvakávací, což by teda byla bomba, nepotřebuju, tak tam prostě nejsou, respektive jsou, ale zacvaklý
nějak trochu inteligentně řešená anténa, kuli skladovatelnosti alespon sklopná
pokud by se dalo vyřešit vario jinak než zase přez dobastlený duplex, vubec bych se nezlobil
jak kvalitní by to vário bylo je mi uplně jedno, pokud by mi po minutě kroužení někde kde se mi na oči zdá, že to nosí pípáním potvrdilo, bylo by mi uplně jedno, že si dalo na čas než mi to pípáním potvrdí--ideálně nastavitelné pouze stoupání a samozřejmě mít možnost ho i během letu nějak vypnout, nebo naopak zapnout.
a samozřejmě Opentx, abych si ho teda zkusil když jde o prd--teda pokud by šlo o rádio, ideálně výrazně pod 5 tisíc---přecijenom si nejsem tím opentx uplně jistej, jestli a jak to já vubec dám, nějaký stahování aktualizací nebo řešení multiprotokolu přez počítač, to já nedám ani náhodou, bych se moc divil, kdybych zvládnul ten compation.
Mě se už dlouho líbí a pořád vrtá v hlavě flysky I10
https://www.mojerc.cz/110596/vysilac-fl ... telemetrii
ale to je šablonový , viditelnost displee asi venku zvlášt na slunci nejspíš peklo--pokud by to nebyla uplná tragedie taky by mi to asi uplně moc nevadilo.
co by mi ale určitě vadilo, pokud by to byl opravdu nefunkční letadla ničící aušus.
že se čas od času ulomí třeba čínský přepínač, to mi nevadí pokud pujde v poho vyměnit za jiný, páky v ložiskách mít nepotřebuji--pokud teda nebudou z toho vysílače ty páky vypadávat.
Ten odkaz toho rádia flysky sem dávám jen proto, že takto nějak by se mi malá palcovka opravdu líbila, že má šablonový menu mi vadí jen proto, že tím pádem bych nezkusil opentx.
JInak s tím zálohováním jsem nemocnej, já mám všechno u čeho časem usoudím, že kdyby někdy něco, tak se mi zhroutí svět minimálně dvakrát--dvě auta, dva serfy, dvě koloběžky, dva stejný stejně veliký větroně, dvě uplně stejný kytary, dvoje stejný kecky na koloběžku , akorát nabiječky, tam to dvojmo nemám, ty musím mít stejný alespon tři,