Nářadí Proteco

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
JTulis
Kontaktovat uživatele:

Re: Nářadí Proteco

#16 Příspěvek od JTulis »

Já teda na Tonu nedám dopustit!!!! Už mám taky nějakou svou sbírku a to i muj tatka už jenom kvuli tomu že je to ještě český výrobek!!!
Lidé o mě říkají že jsem Flegmatik, ale mě je to jedno a kašlu jim na to!
bub60

#17 Příspěvek od bub60 »

JTulis píše:Já teda na Tonu nedám dopustit!!!! Už mám taky nějakou svou sbírku a to i muj tatka už jenom kvuli tomu že je to ještě český výrobek!!!

Tona která se prodává současně už není Tona, ale Tona Expert a nevyrábí se v České republice.
bildy.l@seznam.cz

#18 Příspěvek od bildy.l@seznam.cz »

Nemáte někdo tenhle momenťák ?...jak je na tom s kvalitou ? Musím pořídit nějaký momenťák na jemné utahování na kole od 2 do 20-30Nm....jen občasné použití. Díky za nějaké doporučení.
https://www.naradihornig.cz/proteco-kli ... gJFCPD_BwE
automet

#19 Příspěvek od automet »

bildy.l@seznam.cz píše:Nemáte někdo tenhle momenťák ?...jak je na tom s kvalitou ? Musím pořídit nějaký momenťák na jemné utahování na kole od 2 do 20-30Nm....jen občasné použití. Díky za nějaké doporučení.
https://www.naradihornig.cz/proteco-kli ... gJFCPD_BwE

Presne tento mám doma, akurát neviem, či 1/4 alebo 3/8 (ak si dobre pamätám).

Funguje, ale neviem posúdiť presnosť, každopádne som ho vyberal podľa sily a ceny, potreboval som na nový bicykel niečo v tom rozsahu.
Neskôr som si kúpil ešte od 10-110nm v PL v Castorame asi za 25 eur.
Tým lacným s veľkým rozsahom by som moc neveril, preto som chcel pokryť od 2-110, ale s čo najmenším rozsahom, takže vlastne 2 kľúče...
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“