Dvouplošník výřezy,rozsyp,stavebnice
-
Michal Matějka
- Kontaktovat uživatele:
Dvouplošník výřezy,rozsyp,stavebnice
Ahoj,nemáte někdo typ na výřezy/stavebnici/rozsyp na sportovního dvouplocha cca 1,6m na 20ccm žhavíka. Díky
za typy.
za typy.
Re: dvouplošník výřezy,rozsyp,stavebnice
Zkus hledat Googlem na webu dvojplošník Ultimate!
Bylo zveřejněných hodně jeho plánků různých velikosti, mnohé i se soubory pro řezání dílů. Něco stažené taky mám, ale momentálně mám porouchaný PC, kde je to na disku, a nemám možnost se k těm souborům rychle dostat.
Taky se hodně vyskytují plány pro Pittse, ale Ultimate se mi zdá stavebně jednodušší. Pitts je přece jen polo/maketa,
Taky se hodně vyskytují plány pro Pittse, ale Ultimate se mi zdá stavebně jednodušší. Pitts je přece jen polo/maketa,
Neviem byť stručný :(, ale mnohé myšlienky sa dvoma slovami povedať nedajú :)
-
Michal Matějka
- Kontaktovat uživatele:
Nějaký plánky jsem našel ale soubory na řezání dílů zatím bohužel ne.......
Pokud jsou plánky ve formátu DXF (nebo jiném vektorovém), tak se z nich obrysy na řezání dají poměrně snadno vytvořit a uložit zas jako DXF, co většina laserových nebo frézovacích řezaček umí zpracovat.
-
Michal Matějka
- Kontaktovat uživatele:
to samozřejmě vím, ale zatím vše v pdf........
Pokud bylo PDF generováno z vektorového grafického programu (kupříkladu CorelDraw, nebo Adobe Illustrator, či AutoCAD), tak to PDF lze do některého z nich importovat a bude z něj zas plnohodnotný vektor.
Čili situace stejná jako kdyby se importovalo DXF. Někdy dokonce lepší, protože například DXF vytvořené v AutoCADu je po importu do CORELu zmršené měřítko absolutně bulharskou konstantou (ale pokud člověk zná správné rozměry, tak se to dá snadno napravit). Takže PDFka bych se vůbec nebál. 
-
Michal Matějka
- Kontaktovat uživatele:
no radši bych popravdě již hotové výřezy, tohle překreslování je na dlouhé zimní večery - alespoň pro mne. Již jsem pár modelů překresloval.
Re: Dvouplošník výřezy,rozsyp,stavebnice
A co nic nepřekreslovat a rovnou stavět
Výkres máš...
Nebo se normální stavba už nenosí?
Výkres máš...
Nebo se normální stavba už nenosí?
Re: Dvouplošník výřezy,rozsyp,stavebnice
Uncle Google mi na dotaz ukázal toto - https://www.cnchc.cz/vyrezy/, nějaké dvoplochy tam jsou.
Hitec Aurora 9X