Discus CS

Název je dostatečně samovysvětlující...
Odpovědět
Zpráva
Autor
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#76 Příspěvek od BOSS8 »

rohe píše:

Tak to musela být pěkná pohodička, co? Moc hezký!!![/quote]

Tak to si piš,že byla. Donedávna jsem z koupě discuse měl docela smíšený pocity (asi jako když vidíš padat tchýni do Macochy :lol: - ve tvým novým autě :cry: ) Ted jsem ale rád že ho mám , kvalita bude asi co kus to originál, ale já měl štěstí- když se vyráběl můj, byl na směně dobrej fachman. V podstatě jsem jen zpevnoval, díky zdejšímu foru se mi podařilo vychytat slabiny a opravdu to lítá daleko líp než jsem ve skrytu duše doufal. Díky všem co se tu podělili o poznatky a zkušenosti , to video je in memoriam všem Discusům co museli zařvat,aby ten můj lítal.
jozefbb
Kontaktovat uživatele:

#77 Příspěvek od jozefbb »

No to je reklama pre CM, klobuk dole. To by si mal dostat jedneho zadarmo. "Teraz neviem ci si urobil dobre, aby nasi predajcpvia nezareagovali a nesli s cenou hore, vsak mame Euro"
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#78 Příspěvek od BOSS8 »

8) :lol: Co se týče reklamy je třeba říci i za B) Takhle to lítá na Rané tj. ve větronářském ráji - takové podmíky budete těžko někde jinde v Čechách hledat - dobrá dostupnost autem, svahové proudění s přechodem do termiky. Proto je tam nejvyšší koncentrace všeho co lítá a nepotřebuje motor (modely, paraglidery i skutečné větroně).Je to dobrý tip na rodiný výlet :D vemte manželky a dětičky (které později odložíte u bazénu :D ) nějaký to éro a úspěch je zaručený :wink: . Kde jinde si dáte pivko než se vám nabijou baterky? :wink:
Naposledy upravil(a) BOSS8 dne čtv 24.07.2008 8:11, celkem upraveno 1 x.
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#79 Příspěvek od BOSS8 »

Tak ještě jedno video , škoda že ten obraz není kvalitní (kuli internet. formátu) v originále to má skoro 300mb , na netu jen 6mb.
Ale i tak se dá pochopit jak to lítá :D . Až bude trochu času sesmolil bych nějaký článeček o všech úpravách na Discusovi.
http://www.stream.cz/video/6/115967-dis ... ctvrty-dil
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#80 Příspěvek od BOSS8 »

Dobrá zpráva pro ty co potřebují náhradní díly na Discuse , dají se koupit zde http://www.modelisme-vartex.com/catalog ... 9tach%E9es
jozefbb
Kontaktovat uživatele:

#81 Příspěvek od jozefbb »

drahe za 100 EU mam noveho tj. 4 nahradne casti / trup, kridlo, kabina VOP
Surgical

#82 Příspěvek od Surgical »

Tak drahé náhradní díly je taktika každého výrobce...kdyby suma za náhradní díly byla nižší, než cena kompletu, kdo by asi komplet koupil.
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#83 Příspěvek od BOSS8 »

jozefbb píše:drahe za 100 EU mam noveho tj. 4 nahradne casti / trup, kridlo, kabina VOP

Já bych to taky tak řešil :wink: , ale dal jsem link jen kdyby náhodou někdo .... :wink: .
volmar
Kontaktovat uživatele:

#84 Příspěvek od volmar »

tak do discuse pujdu urcite moc se mi libi a za ty penize?? super zadny elektro jen cistokrevnej vetron hlavne na svah jen skoda ze se nemam jak na ranou dostat (z prahy :cry: ) tam ej to super obcas tam zajedem ejdnou za uherskej rok(3 roky :Dskoda tam je to nejlepsi :-)) takze mi zbejva svah na chalupe.......neni to sice rana ale de to D::D:D
jiank ty videa moc pekný jen by si ho mohl trochu rozjet na tom videu ho prohani pekne http://www.youtube.com/watch?v=Safr9Qg4 ... re=related
i kdyz na 100% nevim jestli je to ten od CMP :lol:
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=312_________________www.rcplanes.estranky.czvolmar
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#85 Příspěvek od BOSS8 »

Jo myslím že je to on (podle pružení křídel). // Rozjet jsem se ho bál, byl to první den kdy byl ve vzduchu , takže cíl dne byl, dovézt ho domu celého. Ted už jsem trochu troufalejší , ale pořád je to polomaketa větroně , tak se snažím nekravit , na to mám jiný vozembouchy :lol: .
(a taky, mám to éro rád, takže musí dlouho vydržet :wink: ).
volmar
Kontaktovat uživatele:

#86 Příspěvek od volmar »

aha to sou vsechny z jednoho dne :D:d tak to jo i kdyz podle vetru sem to mohl postrehnout :D:D haha tak nedky zacatkem zari do nej du :D:D sem zvedavej kdy se s nim ukazu na rany zas nekdy v roce 2011 :lol: ale ejstli na to videu je to fakt on tak je to hodne dobry!!
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=312_________________www.rcplanes.estranky.czvolmar
jozefbb
Kontaktovat uživatele:

#87 Příspěvek od jozefbb »

Ak chces santit, tak tu uhlikovu spojku ihned vyhod a nahrad ocelovou, ak to zacne mat podivne zvuky pri santeni, tak uz praska a ihned dole, na prvy pohlad na nej nic nezbadas, ale za chvilu sa zlomi, najprv som myslel, ze sa kridlo posuva po ocelovych spojkach, ale omyl, nastastie sa zlomila v 1/4 stvrtine, takze to bolo este v kridle
volmar
Kontaktovat uživatele:

#88 Příspěvek od volmar »

jasne ze s nim nechci litat DS :D:D ale maketove jen sem myslel co vsechno dokaze a ze se da roujet celkem slusne ............ :idea:
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#89 Příspěvek od BOSS8 »

jozefbb píše:Ak chces santit, tak tu uhlikovu spojku ihned vyhod a nahrad ocelovou, ak to zacne mat podivne zvuky pri santeni, tak uz praska a ihned dole, na prvy pohlad na nej nic nezbadas, ale za chvilu sa zlomi, najprv som myslel, ze sa kridlo posuva po ocelovych spojkach, ale omyl, nastastie sa zlomila v 1/4 stvrtine, takze to bolo este v kridle

Já tam mám tu uhlíkovou, ale přidal jsem druhý (nosník :lol: ) bukovou kulatinu 6mm do toho odlehčení v žebrech, když se s tím nedělají psí kusy tak to drží, ale utáhnutýho lopase bych s tím rozhodně nezkoušel. :wink:
jozefbb
Kontaktovat uživatele:

#90 Příspěvek od jozefbb »

No neviem, ale drevo by som tam nedaval ani zo srandy, ak by lupol uhlik, tak to drevo ide okamzite za nim. Na maminu varechu uz zatlieskalo nejedno kridlo aj pri rovnom lete. Inak ten uhlik sa oslabuje aj povytianutim kridiel z ocelovych spojok, pri pristavani, pripadnym zachytenim v trave,/skrutky nedovolia vratit sa kridlu do povodneho stavu/ ked urobis zapich, pri silnejsom raze vytrhnes cele uchytenie, tak pozor. Aj do silnejsieho vetra je lepsia ocel/ na zvazenie
Odpovědět

Zpět na „Větroně“