Jets over Czech již tuto sobotu
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
Jets over Czech již tuto sobotu
Dovoluji si vás pozvat na oblíbenou modelářskou show v Budkovicích (u Ivančic), tuto sobotu 8.7.2023.
Podrobnosti níže v odkazu.
https://www.czechheaven.cz/akce-na-leti ... czech-2023
Podrobnosti níže v odkazu.
https://www.czechheaven.cz/akce-na-leti ... czech-2023
OK2WY
Re: Jets over Czech již tuto sobotu!
Jj, už včera jsem si zapsal do kalendáře 
Re: Jets over Czech již tuto sobotu
Jak je to s parkováním, sice jsem tam párkrát byl, ale jen na malé Kombat akce. Chtěl bych vzít dědu modeláře, ale ve svých skoro 90-ti to už na dlouhé docházení není.
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
blesk píše:Jak je to s parkováním, sice jsem tam párkrát byl, ale jen na malé Kombat akce. Chtěl bych vzít dědu modeláře, ale ve svých skoro 90-ti to už na dlouhé docházení není.
Dojeď k bráně, necháme tě vysadit dědu co nejblíž a zaparkovat taky, vždy tam máme vyhrazeno pár míst právě pro takové případy.
OK2WY
Díky moc, zkusím se přihlásit 
Organizátorům za akci palec nahoru a pilotům a jejich modelům dávám všechny čtyři palce nahoru.
To JirkaA:
Budou někde dostupné fotky?
To JirkaA:
- sopta
- Kontaktovat uživatele:
Byla to parádní akce, ostatně jako vždy!
všechny 4 palce nahoru a klobouček dolů, jak pilotům, tak organizátorům! byla to parádní podívaná
za diváky děkujeme a těšíme se na další akce!!!
všechny 4 palce nahoru a klobouček dolů, jak pilotům, tak organizátorům! byla to parádní podívaná
za diváky děkujeme a těšíme se na další akce!!!
Všechno bylo fajn, lidí tak akorát (z pohledu diváka) na limču se nestála půl hodinová fronta, parkování téměř u dráhy, počasí až moc hezké 
Nemám nějak momentálně sílu s fotkami něco dělat, tak jen nástin co tam bylo, bez nějakého většího uměleckého prožitku.
Móc pěkné.
Jednu drobnou, nepodstatnou výhradu bych měl. Když už si maníci na letadla dávají poziční světla, tak vpravo je zelená. Občas bylo vidět, že je vpravo červená.
(makety byly všechny OK, co jsem si všímal)
Po cimrmanovsku - "odbrníka TO dráždí, ale vy si toho ani nevšimnete."
Piloti naprosto úžasní, stroje nádherné, počasí skvělé (možná trochu moc teplo?), "smrad" kerosinu autentický... co dodat.
Za mě to "TOP": - vrtulník (to je moje), vektorovatelné trysky (ploché vývrtka s jetem, visení nad dráhou s jetem (viz foto výš)), jet větroň (6m ?) a co s ním dělal, to se musí vidět!
Jednu drobnou, nepodstatnou výhradu bych měl. Když už si maníci na letadla dávají poziční světla, tak vpravo je zelená. Občas bylo vidět, že je vpravo červená.
Po cimrmanovsku - "odbrníka TO dráždí, ale vy si toho ani nevšimnete."
Piloti naprosto úžasní, stroje nádherné, počasí skvělé (možná trochu moc teplo?), "smrad" kerosinu autentický... co dodat.
Za mě to "TOP": - vrtulník (to je moje), vektorovatelné trysky (ploché vývrtka s jetem, visení nad dráhou s jetem (viz foto výš)), jet větroň (6m ?) a co s ním dělal, to se musí vidět!
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)
Ten větroň byl trošku mimo chápání, v odhadem 300-350km to zalomí na poloměru 30m...
Když ho (větroň) táhli za konce křídel na plochu, tak jsem si říkal, že trochu riskují, že jim něco v křídle prdne. Ale když s tím větroněm potom dělal to, co dělal, tak asi borci věděli, že "neprdne". 
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)
Jojo, děda se taky děsil když to na zemi viděl, já už trošku tušil že to nebude jen tak, ale že to bude až tam moc divoké jsem nečekal.
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
Linj píše:Organizátorům za akci palec nahoru a pilotům a jejich modelům dávám všechny čtyři palce nahoru.
To JirkaA:
Jestli někde něco vyčenichám, dám sem odkaz. Něco se už objevuje na FB. Akce samotná je v gesci RCklubu Brno, pokud něco dají na web.... Já tentokrát neudělal ani fotku, dřepěl jsem na bráně. Ostatně většina lidí lítala už v pátek, tak jsem si toho užil z blízka i tak dost
OK2WY