Meteostanice

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
geo
Kontaktovat uživatele:

Meteostanice

#1 Příspěvek od geo »

Ahoj kamarádi, chtěl bych poprosit o radu. Jako modelář a pilot jsem chtěl domů meteostanici. Švára si pořídil od Garmi, ukazuje blbě tlak o 17hPa, já si pořídil v akci ( nemáme kupovat levné věci, že? ) od Solightu - meteostanice TE 100. To samý - barometrický tlak o cca 21hPa méně. Nevíte náhodou někdo jak se dá tato veličina nacejchovat na tomto zařízení? Jinak to budu muset vyhodit aby to má drahá polovička neviděla a koupit něco s podobným designem ... Díky za info
geo
automet

Re: Meteostanice

#2 Příspěvek od automet »

Tlak sa v meteostanici prepína z absolútneho /to, čo namerá/ na relatívny /tam je zohľadnená už nadmorská výška kde sa meteostanica nachádza/. Robí sa to spôsobom, že si v nejakej presnej predpovedi pozrieš tlak pre miesto, kde je umiestnená, prepneš meteostanicu a naťukáš ho tam.
geo
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od geo »

Aha, to v návodu jsem nikde nenašel. Odpo to půjdu vyzkoušet. Díky Ti moc.
geo
automet

#4 Příspěvek od automet »

Máš to v návode na strane 14 a 15 :lol:
https://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q= ... rkfPX-iou_

... ešte kukni do návodu, či sa tam nenastavuje aj nejaký región, ak ti ukazuje východ a západ mesiaca, aby si to mal správne v rámci možností.
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“