MVVS zlatá hlava objem?
Re: MVVS zlatá hlava objem?
Zdravím, už vím proč mě ten motor chcípal. Chyběla mě pružinka ve volnoběžné jehle, tak jsem ji umotal a už se nepovoluje. by mě nenapadlo, že tam má být a že tam chybí. A dal jsem tam teplou svíčku. Sice u ní bylo psáno, že je pro motory do 3.5 ccm, ale už mám letů celkem 15 a motor jde jak hodinky i ted v této zimě :.)))
Každý modelář se stane pilotem, komu se to nepodaří, zůstane modelářem navždy.
Také jsem dal v zimě do MVVS 6,5 ccm teplou svíčku OS A3 a nakonec se osvědčila i v létě. 
No ono když jsme u toho, tak pro MVVS 6.5 tam můžu pracovat se s víčkama OS ? Myslím kvůli závitu. Ještě si to tu tak ujasním. Čím nižší číslo, tím teplejší svíčka. Na tu OS už jsem v souvislosti s MVVS narazil někde a že se osvědčila. Tak ji pak taky testnu. Mám ještě MVVS 15, tam pak můžu taky dát tu OS3?
OS Max svíčky můžeš na MVVS použít. Na tu 15 ccm MVVS to bude chtít OS No8. Mimochodem se mi zdá, že OS Max má nyní nějaké trochu jiné značení a to A3 a No8 už se možná nepoužívá, ale je to prostě jenom 3 nebo 8. Myslím, že dělají i více tepelných hodnot než dřív. Možná to někdo upřesní. Mimochodem nemá někdo zkušenost se svíčkami OS z ebay? Není to nějaká nekvalitní kopie?
Tak podle ebay je NO8 neutrál, NO7 středně teplá, NO10 (A5) studená pro motory od 10 ccm nahoru), P4 super teplá, P3 ultra teplá pro nějaký offroady, F jsou pro čtyřtakty, NO6 (A3) je teplá ale pro motory velikosti 10-46, Takže asi koupím určitě tu NO8, pro tu mvvs15 by se mohla jevit jako mírně teplá na léto a na podzim a chladnější počasí bych mohl zkusit tu NO7. Asi tu NO8 tam klepnu jak mě přijde něco na účet ::)))
mnov píše:OS Max svíčky můžeš na MVVS použít. Na tu 15 ccm MVVS to bude chtít OS No8. Mimochodem se mi zdá, že OS Max má nyní nějaké trochu jiné značení a to A3 a No8 už se možná nepoužívá, ale je to prostě jenom 3 nebo 8. Myslím, že dělají i více tepelných hodnot než dřív. Možná to někdo upřesní. Mimochodem nemá někdo zkušenost se svíčkami OS z ebay? Není to nějaká nekvalitní kopie?
Kupuji je tam zcela běžně a fungují jak mají. Na kopii to opravdu nevypadá....
Jaký má ta MVVS 6,5 se zlatou hlavou závit na hřídeli? Normálně měli MVVS 6,5 závit M6.
Teď se mi dostala do ruky 6,5 v lodní verzi se zlatou hlavou a má závit větší, nevím jestli je to M7 nebo něco v palcovém značení a jakým stoupáním, naměřil jsem průměr 6,8mm
Teď se mi dostala do ruky 6,5 v lodní verzi se zlatou hlavou a má závit větší, nevím jestli je to M7 nebo něco v palcovém značení a jakým stoupáním, naměřil jsem průměr 6,8mm
Naposledy upravil(a) denny_ul dne čtv 20.04.2023 17:15, celkem upraveno 1 x.
*** FX-32, FX-30 2,4GHz, MC-19 2,4GHz a FlySky GT3B 2,4GHz na auta ***