Bylo v Spektrum NX10 zkušenosti

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
WIN

Bylo v Spektrum NX10 zkušenosti

#1 Příspěvek od WIN »

Taky zdravím...
To jsi sem měl napsat spíš než jsi to koupil nee? :lol: Fakt, jestli je to zmetek ti teď už je vcelku k ničemu :D
HONZIK 22

Re: Spektrum NX10 zkušenosti

#2 Příspěvek od HONZIK 22 »

Nikde v jeho prispevku nepise ,ze je to zmetek.

A navic ,pokud leta s nekterymi modely Viz
BNF „Bind and Fly“, „Spáruj a leť“,tak je to celkem slusny automat jeste nad sablonami.
guchar

#3 Příspěvek od guchar »

Třeba si aspoň prošel recenze. Jinak v popisu samé Super a Smart. Samotný TX 15 klacků. Soupravu s RX jsem našel např. na stránkách Spektrum NX10 10-Channel DSMX Transmitter with AR10400T Power Safe Receiver Spektrum - Item No.SPMR10100C za $699.99 Pokud mu nebude vyhovovat, a nabídne cenu, tak se zájemci určitě najdou. Této cenové nabídce, po pravdě řečeno, nerozumím SPEKTRUM NX10SE 10-CHANNEL DSMX TRANSMITTER COMBO WITH AR10400T POWERSAFE RECEIVER, SKU: SPMR10110C (RC Hobbies is New Zealand’)
HONZIK 22

#4 Příspěvek od HONZIK 22 »

Ja nevim. Vy snad ctete mezi radky nebo co.
Jeden ,ze zmetek,druhy ze prodat.
A on se chce jen normalne o vysilacce pobavit.
Dejvicc

#5 Příspěvek od Dejvicc »

Asi tak… :roll: :roll:
guchar

#6 Příspěvek od guchar »

Dejvicc píše:Zdravim pořídil jsem si nový vysílač ...
To je citace. Z ní jsem usoudil, že TX (Spektrum NX10) fyzicky má k dispozici. A s dalšími uživateli fóra se chce podělit o zajímavosti a zkušenosti s ním.
HONZIK 22

#7 Příspěvek od HONZIK 22 »

Ja spis myslel Tve :..Pokud mu nebude vyhovovat, a nabídne cenu, tak se zájemci určitě najdou..
Ale neresme to dal. Uz vime ,ze Spektrum je uzivatelsky privetivy a u nekterych modelu s androidem jeste privetivejsi. A svou moznosti se naparovat na urcite modely ve sve databazi jeste... jeste privetivejsi. :mrgreen:
guchar

#8 Příspěvek od guchar »

mafraf píše:... Kam se nejvíc hodí spektrum?
Druhá polovina otázky je kam jde zařadit (je doma) uživatel soupravy se "Spektrum NX10". Nastanou následné analogie. Pokud pod jeden jmenovaný OS, je řešení jasné. Pokud pod vice jmenovaných OS, No Problem. Pokud je Lama ve všech, tak má Big Problem. 1) Něco se nějak naučí. 2) Bude odvislý od ochoty svého okolí.
Dejvicc

#9 Příspěvek od Dejvicc »

Vazne srovnavate vysilac s operacnim systemem??? Jako dobry ale absolutne nechapu k cemu je tedy toto forum?? K hovnu? Nemuze byt normalni tema tykajici se dane veci? Resej se zde ho*na? Typu windows linux atd? Aha ja zapomel kdybych rek ze sem poridil jeti nebo nedej buh frsky to by bylo asi zhavejsi…

PROSIM MODERATORA O SMAZANI TEMATA

a omlouvam se ze sem si dovolil zalozit toto tema..
BoBik_CZ

#10 Příspěvek od BoBik_CZ »

Dejvicc píše:Vazne srovnavate vysilac s operacnim systemem??? Jako dobry ale absolutne nechapu k cemu je tedy toto forum?? K hovnu? Nemuze byt normalni tema tykajici se dane veci? Resej se zde ho*na? Typu windows linux atd? Aha ja zapomel kdybych rek ze sem poridil jeti nebo nedej buh frsky to by bylo asi zhavejsi…

PROSIM MODERATORA O SMAZANI TEMATA

a omlouvam se ze sem si dovolil zalozit toto tema..

Já upřímě nerozumím, proč se vztekáš. Ani jsem moc nepochopil důvod založení tohoto vlákna. Na nic jsi se neptal, nic zásadního jsi nesdělil. Jestli jsi se chtěl pochlubit novou vysílačkou, prosím proč ne. Ale proč potom ta ublížená reakce?

Já mám taky Spektrum (DX8 G2) a nevím proč by mě mělo urážet srovnání s operačními systémy. Jo Spektrum je tak trošku Apple, má to svoje výhody i nevýhody. V mém případě začínají ty nevýhody převažovat a uvažuju o přechodu na Jeti. Pro někoho jiného naopak může být Spektrum plně vyhovující.
Libor
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Libor »

BoBik_CZ píše:Já upřímě nerozumím, proč se vztekáš. Ani jsem moc nepochopil důvod založení tohoto vlákna.

Já trochu rozumím, proč se vztekáš, a po důvodu založení toho tématu (Tvém osobním) moc nebádám. Čtu příspěvky různých lidí zde, snažím se pochopit, co mi sdělují, spoustu diskutujících znám a přisuzuji jejich příspěvkům různou váhu. Někdo je zkušený praktik a dává sem svoji zkušenost, někdo je vzdělaný v oboru, někdo je planý teoretik, někdo je grafoman, někdo je mimoň. Diskuzní fóra jsou taková, chci-li se něco dozvědět, musím se taky probrat i nějakým plevelným textem.

Snažím se udržet si povědomí o vývoji v oboru vysílačů, občas se mě někdo zeptá, co si má koupit. Z tvého příspěvku - z odpovědí v tomto vlákně jsem získal nějaké povědomí o tom, kam tato značka směřuje. Věty se "zmetkem" a "může prodat" jsem si vyhodnotil jako nesmysl a odignoroval jsem je. Příměr s operačními systémy mi přišel docela příhodný, svět firmwarů vysílačů a celých ekosystémů jednotlivých značek má podobné rysy. Já mám s rádii Spektrum špatnou praktickou zkušenost, ale je to záležitost deset let stará, mafraf uvádí, že má aktuálnější zkušenost. To by mě na tvém místě zajímalo.

Třeba se ještě v tomto vlákně o rádiích Spektrum něco aktuálního dozvím a že tvůj výkřik o "hovnech" a "smažte to" nebude mít na průběh diskuze vliv. To, že se diskuze v tomto vlákně vyvíjí nějakým jiným směrem, než jsi chtěl, je možná problém v tom, jak jsi vlákno uvedl. Začal jsi informací "mám nový vysílač" a "nikde se tady o něm nepíše" a "může se podělit o zajímavosti a zkušenosti", to je zadání, které umožňuje plkat všemi směry ;-)
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“