Dobře, zkusím se ještě jednou zapojit, snad to bude mít větší úspěch, než minule (ten motor už možná mohl dávno chodit). Jehla z OS Max .46 je téměř identická. Zkusil jsem jí do karbeců ASP .32 a .46, kam pasuje. ASP .25 nemám, zde sloužit nemohu. Motory jsem po výměně jehly nezkoušel, to případně až později. Ale z přiložené fotky je vidět malý rozdíl, samotný hrot jehly OS je o fous kratší, zleva ASP .46, uprostřed. 32 a v právo OS. 46.
P.S. Jehly jsem poměřil pouze okometricky, nikoliv šuplérou (délky závitů atd.).
ASP 25
- Lukbi
- Kontaktovat uživatele:
Re: ASP 25
Dekuji za odpovedi. Zkusim ji koupit a uvidim.
Zkus s objednávkou ještě chvilku počkat. Bavil jsem se s kolegou, který má Magnum .25, což je jiná čínská značka, ale stejný výrobek jako ASP, a měl by mít také OS Maxe, snad .46, slíbil mi, ze pokud nezapomene, zkusí kompatibilitu jehel, ale chod už, ne. A výsledek by dal rovnou sem do vlákna.
P.S. A tebe zase požádám, abys dal svůj výsledek, tedy jestli a jak motor chodí, také sem. Třeba by se tahle informace mohla v budoucnu také někomu hodit.
P.S. A tebe zase požádám, abys dal svůj výsledek, tedy jestli a jak motor chodí, také sem. Třeba by se tahle informace mohla v budoucnu také někomu hodit.
Hitec Aurora 9X
- Lukbi
- Kontaktovat uživatele:
Uz jsem jehlu objednal, pak dam info, zda to jede nebo ne. Moc moznosti uz nemam. Max. budu mit jehlu na prodej