Ral odstiny na Z50
- Celeron
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ral odstiny na Z50
Aha, tak to jseš na tom stejně jak já s S3 koupeným těsně před Covidem. Taky neodzkoušený a neodladěný. Pár chyb třeba v zámkování jsem našel. Už stojí rok hotovej v garáži a nějak nejsou lidi, co by ho poslali do luftu. 
- LibcaR1100S
pkotatko píše:Kupoval jsem si ho letos v lednu ale s tim, ze to neni odzkousene a finalne odladene. Proste se mi libil.
Ahoj, ten Zlín vypadá moc pěkně, zrovna včera jsem s panem Urbancem mluvil a domlouval si stavebnici. Zlín už i létá a podle toho, co jsem na YouTube viděl, tak i pěkně. Můžu se zeptat, jak ta stavebnice sedí, kolik váží takhle prázdná a co plánuješ za pohon? Děkuji
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Stavebnice uz je ted odladena a melo by sedet vsechno perfektne.
Nekdo potahuje folii, ja mam balsovy potah a olaminovano tkaninou 50g/dm2. Kompletni holy drak pred finalnim lakovanim vazi cca 4.5Kg, snad se do deviti kil vejdu s letovkou. Motor tam bude Saito FG61TS. Sedne tam jako by tam patril.
Serva smerovky a vyskovky jsem radeji presunul dopredu, snad to vyjde lepe s tezistem.
Nekdo potahuje folii, ja mam balsovy potah a olaminovano tkaninou 50g/dm2. Kompletni holy drak pred finalnim lakovanim vazi cca 4.5Kg, snad se do deviti kil vejdu s letovkou. Motor tam bude Saito FG61TS. Sedne tam jako by tam patril.
Serva smerovky a vyskovky jsem radeji presunul dopredu, snad to vyjde lepe s tezistem.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
- LibcaR1100S
pkotatko píše:Stavebnice uz je ted odladena a melo by sedet vsechno perfektne.
Tak to je super, děkuji za info, ta váha bude dobrá, ono to má docela velké rozpětí a Z-50 nebyl žádný 3D krumpáč. A s tím Saitem to bude mít i parádní zvuk. Já bych šel s povrchovkou stejnou cestou jako ty, určitě opaminovat a tmelit, jen ne žádnou fólii, jen teda v mém případě tam bude elektrika.
- Celeron
- Kontaktovat uživatele:
Náhodou jsem se hrabal v RCR z roku 2020 a je tam krátká zpráva z jednoho leteckýho dne, kde Honza Špatný lítal s něčí Z-50 OK-IRG. Zkus ho jestli Ti dá kontakt na stavitele, možná má ty odstíny zjištěný.
pkotatko píše:Kupoval jsem si ho letos v lednu ale s tim, ze to neni odzkousene a finalne odladene. Proste se mi libil.
Nějak se nemůžu zbavit pocitu, že je to nějak "zeštíhleno". Zejména křídla.
Možná to dělá perspektiva, možná sklopená křidélka, ale...i SOP mě připadá štíhlejší...
- Celeron
- Kontaktovat uživatele:
A zadek je taky delší.