zdzd píše:wolf píše:Koukám , že tvá víra je neotřesitelná.
Jinak klobouk dolů,za takovou agitku bys měl od místního zastoupení
Futaby pobírat nějaká procenta z prodeje.
(tedy pokud se už tak neděje)

To není víra, nýbrž dlouholeté zkušenosti. Ono je docela příjemné, když jsou věci spolu sladěny a bez problémů spolupracují. Např. Futabí governor GV-1 a vysílače vyšší třídy se spolu krásně shodnou a po zkalibrování už přímo v TX napípáš požadované otáčky. Ne že by se bez toho nedalo obejít, ale potěší to. V TX napípáš o 50 otáček víc a rotor se motá o 50 rychleji. Bez otáčkoměru a zbytečného tajtrlíkování okolo.
A neděje. Ale kdyby něco poslali, nebyl bych proti. Ovšem to nehrozí, naprostou většinu kupuji z USA. To je za polovic.

Zdenku, nevím jak tě slušně nazvat, protože tolik nesmyslů, co jsi tu napsal za celý den je snad i na tebe trochu moc. Proč tu vlastně opruzuješ a kopeš za Futabu. Ať si každý vybere sám. Většina běžných modelářů žádného guru nepotřebuje. Ono tě to nestačí na moje hobby, co tam předvádíš a kolik lidí kvůli takovým stresorům odešlo? Díky tobě se tu nemluví o 2,4GHz JETI, ale jen sem furt taháš FUTABU a nenávist a zlobu! Doufám, že, když tak dodržuješ zákony a nakupuješ v SSA, tak alespoň platíš clo, daně a DPH a též se dobrovolně vzdáváš záruky! Jinak by to asi za 50% ceny nebylo. viď? A na obchodníky nenadávej když vyžaduješ, aby se dodržovala nesmyslná legislativa!!! Asi víš prd i o obchodě a i o legislativě v obchodování, protože jinak by jsi takhle hloupě nemluvil!
A jen tak jeden nesmysl z tvého repertoáru:
Osobně ani nesem příznivcem speciálních fint v RX, která avizuje JETI ve 2,4GHz přijímačích. Failsafe, rychlost serv a kdoví co ještě. Na co? Kdo to bude v RX programovat? Pokaždé rozoperovat model, další programovací krabičky, samé problémy. Takové věci patří do vysílače.
Protože se při své ješitnosti ani nesnažíš číst, co napíší ostatní, ale stále jen na všechno pliveš - mimo FUTABY, na kterou zase díky tobě plivu já,
tak ani nevíš, že jsem tu již několikrát napsal:
Chytré řešení od JETI je to, že na programování JETI 2,4GHz lze použít JETI BOX, což vlastně ani není programátor, ale jen jakýsi zobrazovač. Prostě k jakému zařízení ho připojíš, dle toho se objeví vždy jiné programovací menu a zobrazuje se vždy něco jiného s čím lze pracovat.
S JETI BOXEM zapojeným k vysílači můžeš programovat bez problému i přijímač!!!! A to FS na každém kanále, typy FS, mixy, křivky, ATV, zoždění serv... no prostě vše, jako na slušném vysílači. Dokonce se nechá nastavovat i rychlost přenosu zvýšením počtu opakování vysílaných rámců. A protože PPM signál je analogový ( tedy pro ty kteří to nevědí s nekonečným množstvím bitů) tak i tvoje slavná FUTABA 2048 může jít někam... když u jsme u toho. Stejně je vše omezené rozlišením výchylky knyplu! A pokud já si nastavím opakovací rámec třeba na 5ms (myslím, že až tak to jde - zítra zjistím), tak si s FUTABOU víš kde!
Takže žádné vyndavání z modelů, žádný další programátor... a též žádný hlemýžď to také není - spíše naopak!!!
Možná jsem toho nyní napsal dost, co zdzd zase rozzuří. Dnes jsem ale byl celý den opět testovat a mohu říci opět paráda. JETI 2,4GHz prostě zase nezklamal a že jsem mu dával zabrat! Ale jsem velmi rád, že tento kvalitní český výrobek funguje. A možná lépe než FUTABA. To ale zdzd nikdy nezjistí, protože JETI nikdy přeci používat nebude! Zato ale bude JETI pomlouvat a plivat na ně, jak to ostatně bez zkušenosti s nimi dělá doteď!
Myslím, že chytrý modelář si nyní udělá obrázek pokud se zamyslí jen nad tím, jak může zdzd plivat na JETI 2,4GHz a ani ho z ješitnosti přeci zkoušet nebude! Zde je to opravdu na zamyšlenou.
[/i]