NAREX AS 37-2 HYBRO EVO 3,6V

Pracovní postupy, technologie, finty, grify, nástroje, poznatky jak co nejlépe něco vyrobit, opravit a tak podobně.
Odpovědět
Zpráva
Autor
guchar

NAREX AS 37-2 HYBRO EVO 3,6V

#1 Příspěvek od guchar »

_ Např.: Aku vrtací šroubovák AS 37-2 HYBRO EVO - 65405672 - Narex
Přímý aku šroubovák Narex AS 37-2 HYBRO EVO - 3.6V/1.0Ah, 5Nm, 0.18kg, příslušenství, kazeta (65405672)
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=WDVrm-ucKB0[/youtube]

_ Koupil to někdo? Ponejvíc na modelařinu? Převážně k jinému použití? Získané zkušenosti? Který SET (sestavu)?
guchar

Re: NAREX AS 37-2 HYBRO EVO 3,6V

#2 Příspěvek od guchar »

_ POZOR nabízí se i ODLIŠNÉ provedení "bážová" LADY (se setem krátkých bitů)
Výsledky pro „hybro“ v kategorii Aku vrtačky a šroubováky (15 produktů)
HONZIK 22

#3 Příspěvek od HONZIK 22 »

Abych pravdu řekl,tak mě pomaluběžny přímý Aku šroubovák v modelářské praxi minul.
Přesto ,že na obchodě měl své místo a svého času se prodával skvěle ,dnes jen občas opravářum ledniček a elektromonterum ,třeba na rozvaděče,počítačové skříně.
Je to všechno o tom,že v rukách máš větší cit a sroubecky jsou prtave.
I když jsou i s nastavitelným kroutícím momentem,porad je to o první chybě,když nedotáhnes nebo přetáhnes a serves závit.
Za mě,v modelářine ,z malých strojku, kvalitní sada ,,hodinářských,, sroubovacku,mikro bruska a mikro vrtačka,mikro nebo mini pilka. Ale toto?
I hoblík je nejlepší žiletkový. :mrgreen:
sopta
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od sopta »

Ahoj,
zrovna před létem mi známý montoval na několik oken vnitřní žaluzie a překvapilo mě, že si donesl dva přímé AKU šroubováky, jeden co se dá i zalamovat a akučku. Tak jsem ho zeptal jestli už to není obcese a on mě řekl, že po 20 letech šroubování si už ráno ani nezaváže tkaničky než rozcvičí prsty a zápěstí. Bez všech těch aku udělátek by si už na chleba nevydělal a šroubuje celý den. Jak říká pán na videu pro masovou výrobu nebo profi práci na plno šroubků je to super pomocník.. taky s tím šroubuješ vruty, šroubky od 2,5mm.. nic malého. Máš pravdu,že na modelařinu se hodí spíš hodinářské šroubováky, třeba šroubky na servu s tím ohobluješ raz dva.

Já osobně občas nosím na lítání (hlavně v zimě) malý aku šroubovák z lidlu. Prostě v zimě mám ztuhlé prsty a šroubovákem nezamotám ani Ň. Na vysílačku mám pak obal na ruce s vyhřívacími pytlíčky, tak je to v pohodě :)
DAF
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od DAF »

My jsme modeláři, poměrně často něco montujeme - šroubujeme. Tady se možná aku přístroje vyplatí. Určitě se vyplatí monterům - viz příspěvek kolegy sopta. Ale nemyslím si, že se vyplatí příležitostným kutilům, kteří to vytáhnou jednou dvakrát za rok. Když přístroj potřebuje, baterka je vybitá a musí čekat na nabití. Osobně mám prakticky všechno na kabel, jen to, co nosím na letiště, je na baterky. Ale je to věc názoru.
Hitec Aurora 9X
Odpovědět

Zpět na „Dílna“