No ten Jyrryho časovač je taky "jen" (díky za to) zdroj signálu pro regler, ale využívám je na stříďáky, tam to stejně napřímo nejde.
Nabastlit nějaké "KáCéčko" jako výkonový prvek zvládnu, pokud mám vyzkoušené šéma

Kdysi jsem bastlil zesíky, tuner, začal satelit od Jansy...
Bayeux se svěřil, že se možná v sobotu potkáte, tak by dokázal upřesnit "wo co go".

Kdysi jsem se na tvůj časovač díval, ale už je to dlouho.
S něčím kdysi v Hranicích na JMM lítal i TomasC, pokud se nepletu (upoutanec).
Hezké je právě využití Jeti boxu, ale nějak jsem se nedobral toho, jestli je to to co potřebuju.
Volná minimaketa, létá se na "minutku" (let co nejblíže 60 s), Jyrryho časovač umí dát po zapnutí a krátké pauze 10 s plný plyn, a pak lze nastavit délku dalšího letu a jeho výkon, v deseti stupních. Pak hned vypne, i když rychle, ale plynule. Jen nastavování je elektronicky (jumper) a stopky.
A v hale podobně, jen druhá fáze ideálně nevypnout, ale ubrat, aby model vyklesal do přistání.
Ale jak jsem psal - v zásadě mi možná stačí ta "blecha" z Hadexu, někde je mám z Ali, kdy jsem hledal a občas něco koupil, i nějaký s DIL přepínači.
Jen vědět, čím to výkonově spínat. Tedy ten ss pohon.
Předpokládám, že spínací tranzistor, dva-tři odpory, kondík...ale nechci vymýšlet parní stroj. Nebo tyristor...
Zbastlit umím, ale vymyslet ne