Hele ve specifikaci prostě mají i ELRS, viz ten odkaz, co jsem dával -
https://www.frsky-rc.com/product/twin-lite-pro/ ... Samozřejmě se musí počkat na testy, zda to není nějak zpraseno, ale nepřekvapilo by mne, kdyby to bylo OK.
Podle mne FrSky zjistilo, že jejich snaha o uzavření systému moc obchodně nefunguje a víc na tom ztrácejí než získávají, takže se zřejmě budou i nadále držet Ethos místo OpenTX (to mi asi smysl dává), ale na druhé straně se vracejí k vstřícnosti k jiným modulům (kde ztráceli asi nejvíc, hlavně v drone komunitě, ale nejen tam).
Tohle opět už není spekulace, ale fakta - multiprotocol module už Ethos rádia zase nějakou dobu (ale ne moc dlouho) podporují, stejně jako další moduly, tuším i právě ELRS a Ghost a nyní má být v betě i CSRF.
Popravdě se mi to docela líbí, já zrovna moc velký fanoušek OpenTX nejsem (ač ho docela umím a reálně stále užívám na některé věci X-LITE S) a posun k ucelenějšímu systému se mi líbil. Jenže FrSky to upřímně jednak pustilo na trh pěkně zmrveně a navíc právě začali sabotovat oblíbené doplňky, tak to byla nějakou dobu spíš změna k horšímu a v podstatě jsem je pustil z hlavy. Ale postupem času (reálně to trvalo určitě víc než rok) to přeci jen celkem dozrálo a navíc trochu změnili svůj přístup k dalším věcem a z mého pohledu se FrSky zase vrací do pozice "stojí za pozornost", popravdě jsem prakticky rozhodnutý, že v krátké době si X18 nebo X20 koupím k důkladnému prověření.
Já jsem v tomto dost nestranný, když mne něco přijde jako paskvil, tak to klidně napíšu (ač to pak občas schytám), ale zase když se situace za nějakou dobu změní, tak prostě klidně názor na danou značku upravím (platí i opačně, že se může názor naopak zhoršit). A popravdě zrovna stav u FrSky mi zrovna nyní přijde spíše jako přechod do té pozitivní části cyklu... Uvidíme, zda to vydrží