Depron Začátek s RC letadly

Informace, plánky i stavební vlákna k modelům které mají vzletovou hmotnost nižší než 250g.
Pravidla fóra
Pro modely do 250g.
Zpráva
Autor
REX

Re: Depron Začátek s RC letadly

#16 Příspěvek od REX »

Celeron píše:V zimě jsem udělal první halovku z depronu. A taky poslední, odolnost proti EPP téměř nulová. Depron za mě jen ztráta času.

Já bych zase teda depron tolik nehaněl!!! Jde o to co od něho člověk očekává a taky jak s ním zachází.... Samozřejmě že má i své nevýhody, ale i výhody. Já osobně z něho mám udělané 2 letadla, teda spíše moji synové! 13 a 10 roků, už s nimi létají druhou sezónu a stále jsou v podstatě v původním stavu a to se s nimi úplně neprdíme, na podzim jsme létali v noci na louce v kuželu dálkových světel nastartovaného auta, na Nový rok kolem lamp na parkovišti u obchoďáku, létáme s nimi i souboje a sestřely taky byly, v létě přišel vítr před bouřkou, který sfoukl letadélko asi 100 metrů daleko, sundávali jsme ho z takového vzrostlého keře, vylomil se při tom teda motor a opravoval jsem podvozek, ale druhý den zase létal :) Zvládnou toho fakt hodně a momentálně vůbec nepočítám s tím, že budou vyřazené pro olétání!
Takže za mě depron rozhodně ano, ale jen pro ty, kteří ví jak na něj a neočekávají zázraky!
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho co dělám...
Miro_V

#17 Příspěvek od Miro_V »

No , vonku je relativne makky teren , oproti hale , tam to predsa len menej vydrzi pri havarkach nez na trave...
Radiomaster TX16s / FrSky Horus X12s / Spektrum Dx8 G2 + pár lietadielok....
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od TomasC »

Celeron píše:V zimě jsem udělal první halovku z depronu. A taky poslední, odolnost proti EPP téměř nulová. Depron za mě jen ztráta času.

Odolnost je mnohem menší, ale pevnost je mnohem lepší. Dá se tak postavit docela solidní letadlo.

I moje 3metrovka byla depronová a to jsem s ní létal spíše v hale.

Za mě je limit 250g prostě málo na venkovní letadlo. Letí to pak pomalu a tím je nastaven limit pro použitelnost jen pro malou rychlost větru.
Odpovědět

Zpět na „Letadla do 250g“