Elektrocentrála na barák

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Dáva

Re: Elektrocentrála na barák

#91 Příspěvek od Dáva »

Vidlák píše:@Dáva,
pro tebe malá informace o proudovém chrániči: Proudový chránič je elektrický přístroj, který odpojí chráněný elektrický obvod , pokud část přitékajícího proudu uniká mimo obvod.
Udávaný proud chrániče 25 A je jmenovitý proud ( jednoduše řečeno, jako ochranu před úrazem el.proudem ho můžeš zapojit do zařízení, které odebírá pro svůj provoz max. proud 25 A, třeba cilkulárka, kde motor bere 4,5 A) a s proudem jističe nemá nic společného, protože nechrání před zkratem.

Děkuju právě že mi nebylo jasný jak to funguje, tak jsem to nemohl pochopit. Děkuju moc všem.
Už s tím dám pokoj..
Skyfun pulse projekt a pár poletuch
MPml

#92 Příspěvek od MPml »

dratek píše:Hele Dávo(pokud jsi z JBC) proč si neskočíš přímo do ELPRAGY (ABB) předpokládám že by ti tam poradili z "úst do úst" :lol: :lol:A dokonce se různé redukce 4/5prodávají

Trochu mi uniká, co řešíte
https://library.e.abb.com/public/24cad7 ... 02_RPR.pdf
Celeron
Kontaktovat uživatele:

#93 Příspěvek od Celeron »

Co řešíme? To že si Dáva vybral tohle. Píšou že to má být pětipólová zásuvka s chráničem a na fotce je zjevná blbost a to dvoumodulovej chránič, kterej určitě není trojfázovej. Ten je pokud vím vždy čtyřmodulovej, což taky potvrzují schemata, co jsi sem dal ty.
Bel Mondo

#94 Příspěvek od Bel Mondo »

Je tam jen špatný obrázek. Viz. new.abb.com/products/2CMA168300R1000/432rpr6
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“