Převážení letadla, Změnu Mode 1 na Mode 2 na "koleně", rady do začátku a praktickou ukázku řešení podopadových problémů
... Jenom co opravím / vyměním ten rozbitý přijímač, tak pokračuju v učení se
chiron píše:Ahoj všem, jsem absolutní začátečník staršího vydání (55 let), zatím bez modelu a jasným úmyslem ho pořídit. Chci zakoupit betu 1400 bez vysílače, Fly Sky FS-I6 - nebo něco podobného, baterie 2x a dobíječku s možností dobíjet i v autě. Chtěl bych mít i možnost trénovat na simulátoru, budu potřebovat nějaký kabel nebo redukci k vysílači? Nevyznám se v názvosloví, mám hledat verzi PNP? Někde jsem viděl i označení RTF bez vysílače a přijímače. Je někde tady na fóru někde vysvětlena terminologie? Zatím jsem nic nenašel.
Budu moc rád, když mi někdo poradí, netrvám z toho nákupu vlastně na ničem, ale rád bych to létání zkusil a když rozflákám model tak abych to mohl zkoušet alespoň na PC. Moje jediná zkušenost je s tímto
https://rckane.cz/letadla-pro-zacatecniky/74746-extra-odolne-letadlo-24ghz-pro-zacatecniky-s-autopilotem.html?gclid=Cj0KCQjwxJqHBhC4ARIsAC
to je ale hračka a vnuk mi ji moc nechce půjčovat.
5.karel píše:Ahoj, jsem z Prahy 4 a hledám nějakého kolegu modeláře, kterého taky nebaví jezdit lítat samotného. Mám elektro, menší spalováky a jezdím kousek za Prahu. Díky za eventuální odpověď. Karel.