Bambi 3XL
Re: Bambi 3XL
Ahoj, také vymýšlím mechaniku na dvířka "pumovnice", tak bych se také rád inspiroval. Komplikuju si to tím, že to chci dát jen na jedno servo. Jinak pokud chci dávat fotky sem, fotím to nikoliv na foťák (čip 18 MPx, fotky pak kolem 6 mega), ale raději na mobil a fotky z něj server bere.
Hitec Aurora 9X
-
JardaRůžička
To je trochu jinak - já jsem na to téma stvořil wordovský soubor, do kterého jsem nasázel text + fotky k tomu a celek dělá asi 3mega, což rc mania nepobere.
Tak po inspiraci by stačila jen fotka mechaniky otevírání dvířek, nic víc. Určitě nebudu potřebovat nějaké grafy kinematiky nebo něco podobného, s tím bych si už poradil. Ale dovolím si poslat ti přes SZ mail, jestli bys mi to mohl poslat, dík.
Hitec Aurora 9X
-
JardaRůžička
Neprodleně posílám.
To PeZet - to je hezounký
! To bys mohl dát do neuskutečněných projektů Luftwaffe ….
geo
Čím je potažené letadlo na obrázcích výše? Díky.
-
JardaRůžička
Je potažené vliesem.
Máte někdo verzi XL jako elektrolet? Můžete se podělit o info motorizace?
Jo stavíme 3 kusy všechno jako elektry. Jen chlapečci mají modelářskou pauzu, já jim to stavět nechci. Nějakou motorizaci jsem už vymyslel, ale musím se podívat co to je. Nebyl jsem u toho nějaký měsíc, tak si to má stará hlava nepamatuje. Dám Ti vědět když tak do SZ.
geo
Panové dnes jsem koupil bazaroveho Bambiho, je to krasne ero. Bohuzel nemam navod a nemuzu se dopatrat doporuceneho teziste, nepodeli se nekdo z vas o tuto informaci prosim?
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
A obrázek by nestačil? Našel jsem zde:https://www.hiesbok.cz/Bambi-3-XL-d320.htm
-
JardaRůžička
Provozuji ho s těžištěm asi 5 mm před osou upevňovacích šroubů křídla. Pokud budeš používat vztlakové klapky, je vhodné je namixovat do výškovky. Jinak to létá naprosto pohodově.petr1990 píše:nemuzu se dopatrat doporuceneho teziste