Aeronaut termic
Aeronaut termic
Rád bych přes zimu postavil nějaký thermický model, který je nabízen v rozsypu. Vyhlédl jsem si uvedený Aeronaut triple thermic, který se objevuje i v příspěvcích na fóru. Mohl by mě případný vlastník tohoto modelu sdělit svoje zkušenosti ? Případně doplnit čím osadit elektroniku ? Dík předem.
Re: Aeronaut termic
Ahoj. Ozval se ti nekdo?
Ja mam termika a speed doma, jen nebyl cas to davat dohromady, takze zatim neporadim.
Jen mne nemile prekvalipa absence planku.
Ja mam termika a speed doma, jen nebyl cas to davat dohromady, takze zatim neporadim.
Jen mne nemile prekvalipa absence planku.
Už se někdo našel kdo s ním létá?
Já zatím jeden let bez reakce na křidélka a po minutě trápení přistání se zlomeným ocasem.
Teď opraveno tak by mě zajímaly postřehy ostatních.
Já zatím jeden let bez reakce na křidélka a po minutě trápení přistání se zlomeným ocasem.
Teď opraveno tak by mě zajímaly postřehy ostatních.
-
hrábě
Dobrý den, ač jsem hledal, nenašel, máte někdo s tímto větroněm zkušenosti? Četl jsem, že stavba není nijak náročná, je to pravda? Něco lítajícího už jsem z balzy postavil, ale RC zatím nic, rád bych tuto verzi: https://www.peckamodel.cz/aero-112802-a ... iple-r-e-s
očekávám od toho chytání termiky, uděl bych nejspš elektro verzi (éra bez motoru se mi sice líbí víc, ale nemám čím to vytáhnout nahoru)
očekávám od toho chytání termiky, uděl bych nejspš elektro verzi (éra bez motoru se mi sice líbí víc, ale nemám čím to vytáhnout nahoru)
To nevypada zle.
To by mohlo litat fajn.
To by mohlo litat fajn.