Pro Semira

Pokud máte nějaké dotazy nebo připomínky k ovládání nebo fungování tohoto diskuzního fóra, nebo třeba náměty na zlepšení, tak sem s nimi. Naleznete zde i pravidla tohoto fóra.
Zpráva
Autor
Jiří Kolář-BAN1

#46 Příspěvek od Jiří Kolář-BAN1 »

Já nemůžu za to, že se to tak zvrtlo. Já chtěl pouze to ,co píšeš. Dejte houby zvlášť, tam si taky počtu. Ale hledat tady něco, co není(v poslední době) z bublinek ,je problém. Sami máme dva houbolety(Extru Va., Dragonfly-Va.) Moc mě potěšilo tvoje hodnocení Dragona. Na něm jsem se naučil létat(za týden). Mám tam ale úplně jiné osazení, 2 serva na křidélka...atd. Umí i nožák.Pokud někdo chce, prodám osazený za 3500,-Kč. To sem ale nepatří.
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od Marek71 »

Neviem, v čom máš problém... Ak potrebuješ nejakú radu ohľadom "skutočných" modelov, zadaj dotaz do vyhľadávania a ak nenájdeš odpoveď, založ novú tému. A ak ti nikto neodpovie, znamená to, že nikto nevie, alebo, že to nikoho nezujíma. Jednoduché ako facka. Prečo nasilu pretvárať fungujúce fórum ? Myslím, že kategorie sú pomerne dobre členené a všetky oblasti pokryté, príliš detailné členenie nemá zmysel.

jkolina píše:Ale hledat tady něco, co není(v poslední době) z bublinek ,je problém.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
lada

#48 Příspěvek od lada »

Škoda, že není tolik odpovědí na nějakou smysluplnější otázku......
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Ještě chvíli a všichni utečou za Ardou......
Jiří Kolář-BAN1

#49 Příspěvek od Jiří Kolář-BAN1 »

Pro:lada
Neznám Tě,neznám Ardu(něco jsem si o něm přečetl, ale neumím to vyhodnotit, a ani nechci. Já nejsem "smysluplný"(asi Havel). jenom nevím kam utíkáš. Co je pro Tebe ta otázka,téma. Snažím se rozdělit: rádio set-destikanál, model EPP-balsa , motor AXI-China(výměna hřídelek a ložisek), Lipol Kokam-RC System( 10 cyklů a balon), atd. Co je na tom "nesmysluplné". Nechci se do nikoho navážet. Když si přečteš co jsem do Manie psal, tak možná pochopíš o co mi jde. To je stejné jako můj staford(velmi milý, ale nenaštvat ho)-ořech, mercedes(ten také není můj)-trabant(také nemám), čokoláda-h...o(taky je černá nebo hnědá, a není to stejné).
dusi
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od dusi »

blacklight píše:Hlavní myšlenka je že modelařina -ta pravá jde stranou a nastupuje hračkářská modelařina kde jen kupuješ modely a zapojuješ baterky.Navíc modely se dělají tak aby se dalo za 5min od otevření krabice letět a to podle mě není ono.

A pro mě je člověk co koupí EPP opravdu něco míň než člověk co navrhne letadlo z balzy ,nakteslí plány ,postaví ho a rozlétá.Ale něco míň jen po modelářské stránce.

Komunisti před lety hlásali, že každý bude programátor, aby mohl pracovat s počítačem. A na školách se učilo programovat... Pak někdo vymyslel okna a od té doby se lidi učí počítače používat :wink:

Když můj táta dělal řidičák, musel umět to auto opravit. Dnes lidi snad ani kolo vyměnit neumí, neznamená to však, že jsou špatní řidiči.

Na skutečných letadlech lítá spousta lidí, snad nechceš, aby si každý to letadlo postavil? Nebo i auta si budeme stavět jaho Benz?

Umíš si představit, že modelář závodník s RC auty si to auto, ten model, bude stavět sám? To skončilo, dávno skončilo... Postavit si ho může, ale jeho šance na úspěch je nulová...

Kdosi je modelář-stavěč a kdosi je modelář-lítač.

Má z nich jako modelář někdo menší cenu?
Ďusi
DepronTeam
Taranis X9D+ (TGY-i6, FC-16),TopmodelCZ Astra, EPP JAK-7, Algol, E-III, B-25
Marcos
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od Marcos »

Samy flame, flame, flame, kdyz uz zajdem na to pivko? :)
Jinak souhlasim s Dusim, ikdyz jsem se ted o prazdninach vrhl na staveni, chapu ze spousta lidi nema na to cas a koupis si model, no a co? Pro me je modelar kazdy slusny clovek, ktery vi co je frekvence a ma treba jen rc set nejakyho eppaka.
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od BOSS8 »

Chlapci ,chlapci :lol: jen tak dál :lol:
robotmz

#53 Příspěvek od robotmz »

Zdravím som tu zas 8) 8)

Netreba pretvárať niečo /fórum/ čo perfektne funguje. Zachvíľu by tu bolo 100 oddelení a 100 podkategórií a väčšina by začala v tom mať guláš a proste by tu prestali prispievať a chodiť...
lubak
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od lubak »

dusi: Pekne si to vysvetlil :)
jenikKL
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od jenikKL »

Jeste k EPP.

Dneska rano nefoukalo. A jelikoz vozim ero kazdy den do prace a z prace, tak sem ho pouzil. Dva krasne lety. Dve super havarie :). Jedna pri akrobacii s Dragonem a druha pri druhem letu, kdyz sem koukal na mobil jak dlouho sem ve vzduchu. Tak sem urval cumak.
Zlaty EPP. Vzal sem vterinku, aktivator a uz sem zase letuschopnej !
Na balzovyho nemam zkusenosti a plochu na trenovani.

A az dragounka roztrham na cucky, tak vymontuju elektroniku a jdu do neceho vice akrobatictejsiho :).

Strasne se me libi hlaska: "purex tece proudem" a me nezbyva nez souhlasit ! :)
T-Rex 450 S, VA-Models:Dragonfly, Blade MCX, Traxxas E-Revo, Toro900, Messenger M1, Piper
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=330
breznev

#56 Příspěvek od breznev »

neuveritelne vtipnej a poucnej thread, nestacim se divit.

to Blacklight: preji brzke uzdraveni a doufam ze az se ti rozsviti, tak se ti ulevi - a lidem okolo taktez. Takovyho jelimana jsem uz dlouho nevidel...
blacklight

#57 Příspěvek od blacklight »

breznev píše:neuveritelne vtipnej a poucnej thread, nestacim se divit.

to Blacklight: preji brzke uzdraveni a doufam ze az se ti rozsviti, tak se ti ulevi - a lidem okolo taktez. Takovyho jelimana jsem uz dlouho nevidel...

Díky za přání , taky ti přeju aby se ti rozsvítilo, zkus někdy pořádné letadlo a ne jen houbu a uvidíš o čem mluvím.Jak máš houby na 100-200W tak ti to poravdu nevysvětlím. Nemyslím že si máš koupit 2metra ,ani to nemusíš stavět.Zkus postavit nebo koupit nějakého akrobata třeba 3D na ty motory co máš.Uvidíš že to je o něčem jiném.
A pokud umíš létat tak si pujč na srazu od někoho nějakého 2metra ale nerozbij mu ho.

Tady totiž dost lidí co se tu se mnou hádají nikdy neletělo s něčím pořádným , já to nikomu nevyčítám ,ale zkuste to někdy.

Mě jen fascinuje že tohoto threadu se zatím chytli většinou jen houbaři a ti co to nepochopili. :D
Katana 3m ZDZ160 a další 3m v přípravě
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Jen k tomu rozsirovani fora: Jsme zasadne proti. Naopak bych se priklanel k urcitemu zestihleni. Nektere sekce jsou tu zdvojene a jine zbytecne. Kdyz to ma clovek vsecko prolezt, aby se z toho uklikal... :roll:

Jinak pokud si chci zarelaxovat, tak si nejlepe zalitam s EPP Bellancou od Hackera. Bajecne letadlo. 8)
breznev

#59 Příspěvek od breznev »

blacklight píše:
breznev píše:neuveritelne vtipnej a poucnej thread, nestacim se divit.

Díky za přání , taky ti přeju aby se ti rozsvítilo, zkus někdy pořádné letadlo a ne jen houbu a uvidíš o čem mluvím.Jak máš houby na 100-200W tak ti to poravdu nevysvětlím. Nemyslím že si máš koupit 2metra ,ani to nemusíš stavět.Zkus postavit nebo koupit nějakého akrobata třeba 3D na ty motory co máš.Uvidíš že to je o něčem jiném.
A pokud umíš létat tak si pujč na srazu od někoho nějakého 2metra ale nerozbij mu ho.

Tady totiž dost lidí co se tu se mnou hádají nikdy neletělo s něčím pořádným , já to nikomu nevyčítám ,ale zkuste to někdy.

Mě jen fascinuje že tohoto threadu se zatím chytli většinou jen houbaři a ti co to nepochopili. :D

No prave ze mam a provozuju jak male EPP Poletuchy, tak nejaky vetsi metylacky a i nejaka ta 3D 2m+ se u me najde. dokonce i nejaky vetrone mam. balza i kompozit. pomaly i rychly. Kupuju i stavim...

...ale rozhodne bych si netroufnul skatulkovat lidi podle toho jestli litaj "jen" s kulickama nebo treba s 3m 3D... kazdej lita s tim, co ho bavi, na co ma penize a na co ma ruce. Resit nejaky nadrazenosti kategorii ci materialu je zalezitost primitivniho mozku, ale to ti dojde, az trochu dospejes a v ty hlave si to trosku srovnas - a to je presne to, co jsem myslel tim brzkym uzdravenim :wink:
Vladan
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od Vladan »

Poprvé za svůj život musím Brežněvovi poděkovat..... 8O :lol:
Odpovědět

Zpět na „O tomto fóru“