Extreme Flight, akrobaty 48 vs. 52 palcu
Extreme Flight, akrobaty 48 vs. 52 palcu
Ahoj, má tu někdo zkušenost s oběmi velikostmi (48 i 52 palců) akrobatů od EF. Do čeho jít, co létá lépe?
-
Michal Matějka
- Kontaktovat uživatele:
Re: Extreme Flight, akrobaty 48 vs. 52 palcu
Na letišti máme obě velikosti a létají suprově. Rozdíl nevidím.
Je to asi jenom na tvé volbě.
Je to asi jenom na tvé volbě.
Ahoj, ja lietam s Extrou 48 od PA, kolega s Velox 52 od PA. Naozaj lietajú dobre oba. Edit: ospravedlňujem sa, sú to Extr.flight.
Ja vidím podstatný rozdiel v požadovanom štýle letu/pilotáže. Väčší je ťažší a má vyššiu zotrvačnosť. To, čo urobím s EPP 1000mm (letovka 460g/180W) sa mi ani náhodou zatiaľ nedarí s Extrou (1600g/650W).
Väčší je lepšie čitateľný vo vzduchu a môžeš si dovoliť lietať vyššie a ďalej od seba.
Väčší model, väčší motor, väčšia baterka, silnejšie servá ... = vyššia cena.
Ja vidím podstatný rozdiel v požadovanom štýle letu/pilotáže. Väčší je ťažší a má vyššiu zotrvačnosť. To, čo urobím s EPP 1000mm (letovka 460g/180W) sa mi ani náhodou zatiaľ nedarí s Extrou (1600g/650W).
Väčší je lepšie čitateľný vo vzduchu a môžeš si dovoliť lietať vyššie a ďalej od seba.
Väčší model, väčší motor, väčšia baterka, silnejšie servá ... = vyššia cena.
Naposledy upravil(a) ujovko dne úte 24.08.2021 20:48, celkem upraveno 1 x.
Když už jste zmínili modely od PA, jdou v ČR někde koupit?
martinni píše:Když už jste zmínili modely od PA, jdou v ČR někde koupit?
Ne. V Polsku něco je:
http://www.nastik.pl/elektryczne-akrobaty-c-28_32_152.html?filter_id=34&sort=1a
ale má tam toho z PA čím dál tím míň.
KMX, Edge RCF, Veloxity, MC, DF
DS-14
DS-14
martinni píše:Když už jste zmínili modely od PA, jdou v ČR někde koupit?
Já se ptal přímo na PA, jestli dodávají do Evropy a odpověď byla
Flash RC in France
Já nakonec koupil EF.
x9d, x-lite pro a pár poletuch
To martinni
oficiálním dovozce PA do Evropy je po delší době ve Francii-www.flashrc.com. Objednal jsem u nich XR-61 1,55m. Modely od nich jsou opravdu maximálně odlehčené a vše velice gracilní na hranici únosnosti-myslím nic pro začínající adepty akrobacie ale super pro 3D pokročilejší. Modely od EF jsou bytelnější ale také těžší. Jinak jednání s nimi je rychlé a bez problémů. JUHO
oficiálním dovozce PA do Evropy je po delší době ve Francii-www.flashrc.com. Objednal jsem u nich XR-61 1,55m. Modely od nich jsou opravdu maximálně odlehčené a vše velice gracilní na hranici únosnosti-myslím nic pro začínající adepty akrobacie ale super pro 3D pokročilejší. Modely od EF jsou bytelnější ale také těžší. Jinak jednání s nimi je rychlé a bez problémů. JUHO