Sháním tesaře na dřevěnou fasádu na chatu v Deštném

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
rbiciste
Kontaktovat uživatele:

Sháním tesaře na dřevěnou fasádu na chatu v Deštném

#1 Příspěvek od rbiciste »

Zdravím,
Bohužel děti a chata mi berou veškerý můj čas a peníze a nejsem schopen se věnovat letadlům a tohle by mi opravdu pomohlo. :(
Obracím s prosbou jestli by si někdo nechtěl zamodelařit ve větším na naší chatě v Deštném v Orlických horách. Potřebujeme udělat odvětrávanou fasádu o ploše asi 45 metrů. Je to malá zděná chata o půdorysu asi 6,5 x 7 metrů.
Máme nakoupenou vatu a profily rhom. Chybí nám latě a konzole. Zrealizovat bychom to chtěli během léta nejpozději podzimu.
Díky.
Lubosh
Kontaktovat uživatele:

Re: Sháním tesaře na dřevěnou fasádu na chatu v Deštném

#2 Příspěvek od Lubosh »

Tesařské práce (i větší) nám dělal pan Kunc z Deštného, ale bohužel už zemřel. Ani nevím, jestli někdo po něm pokračuje, dílnu měl velkou a vybavenou.
Poptej se po okolí a místní budou vědět. My v Záhoří máme místního všeuměla, ale ten je totálně vytížen. Takový Bohouš Císař :D
Luboš
www.3dprintedtanks.com
Vážka
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Vážka »

Zdravím, něco podobného jsem teď nedávno dodělal, viz. foto, takže by to asi šlo.
Jen je problém s časem (máme hodně práce) a s dojezdem, jsem totiž z Brna-venkov.
Asi by byl lepší někdo z bližšího okolí.

Kdyžtak bys mohl do SZ poslat foto chaty, ať se podívám.
Přílohy
20210520_164212.jpg
20210520_164200.jpg
ASW-17, Sea Beaver, Piper PA-18 Super Cub
JETI DS-16
hoblik
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od hoblik »

Nazdárek kolegové, jsem mile překvapen, kolik modelářů má chatu v Deštném :-) Mohli bychom dát sraz ve sportbaru a pokecat :-)
jeden místní truhlář je v Jedlový (Verner)
Zdraví vás Hoblík - roubenka Petruška
http://jakovlev.rajce.idnes.cz/
Kuba78
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Kuba78 »

hoblik píše:Nazdárek kolegové, jsem mile překvapen, kolik modelářů má chatu v Deštném :-) Mohli bychom dát sraz ve sportbaru a pokecat :-)

koukam ze mas moc peknou louku u te roubenky.. da se tam litat? podle panorama je to oplocene..
rbiciste
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od rbiciste »

Díky za tip. Pan Verner nám dělal zemní práce ale na fasádu by měl čas až příští rok. Zatím jsme dohodnuti, že bychom si to udělali sami a on by dodělal detaily jako rohy, okna atd. :)

hoblik píše:Nazdárek kolegové, jsem mile překvapen, kolik modelářů má chatu v Deštném :-) Mohli bychom dát sraz ve sportbaru a pokecat :-)
hoblik
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od hoblik »

Kuba78 píše:
koukam ze mas moc peknou louku u te roubenky.. da se tam litat? podle panorama je to oplocene..

Je to ohradník pro koně, takže napodzim a v zimě s alfa lavočkou z ruky :-)
http://jakovlev.rajce.idnes.cz/
rbiciste
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od rbiciste »

Pustil jsem se do toho sám a přes léto jsem si opravdu zamodelařil. Rohy nevyšly, takže bude třeba lištovat. :( Ještě to není dodělané. Kdyby se někdo chtěl do něčeho podobného pustit, tak se ptejte. Zatím se mi osvědčily kotvy EISyS 2. Není třeba kontra latě a kotví se skrz tepelnou izolaci přímo do fasády.
https://www.eurotec.team/en/products/roof-and-facade/eisys-2-facadeadjusting-screw/eisys-2

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“