Optic 6 sport nejde spárovat
Optic 6 sport nejde spárovat
Zdar chlapi! Nejde mi spárovat starší vysílač s přijímači Minima 6E,zkoušel jsem všechny možnosti... Když podržím párovací čudlík na vysílači, modře se nerozblika, občas začne svítit modrá a červená současně a zároveň nepřerušovaný tón, přijímač bliká modře, zkoušel jsem hodně možností, vše je systém Afhss, díky
- blueangel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Optic 6 sport nejde spárovat
POZOR! Pro použití přijímačů MINIMA software VF modulu SPECTRA 24 nebo vestavěného VF dílu 2.4 GHz vysílačů Hitec (Eclipse 7 Pro, Optic 6 Sport 2.4GHz, Optic 5) MUSÍ BÝT ve verzi 3.01 nebo vyšší. Návod k případné aktualizaci najdete ZDE.
POZOR! V současnosti do prodeje přicházejí přijímače s pozměněným způsobem LED signalizace při párování. U nové verze se párovací tlačítko na přijímači uvolní ihned po zapnutí příjímače. Modrá a červená LED začnou blikat při vyhledávání vysílače. Párování je dokončeno, jakmile se rozsvítí obě LED nepřerušovaným svitem.
POZOR! V současnosti do prodeje přicházejí přijímače s pozměněným způsobem LED signalizace při párování. U nové verze se párovací tlačítko na přijímači uvolní ihned po zapnutí příjímače. Modrá a červená LED začnou blikat při vyhledávání vysílače. Párování je dokončeno, jakmile se rozsvítí obě LED nepřerušovaným svitem.
Díky!!!!!!!!
Koukal jsem na to, pro mě vyšší dívčí.... Tydle internety.. Prosím je v okruhu Praha - Roudnice - Chomutov borec, co by mi zaktualizoval?