blacklight píše:Nic nemám ani proti tomu člověku co má EPP ,ale nesmí machrovat a dělat tu chytrého.
A pokud někdo lítá s balzou, tak je to důvod machrovat? A nad kým machrovat může a nad kým ne? Když už máš tak hezky lidi rozškatulkovaný tak mi prosím seřaď následující situace, já s tím mám trochu bordel:
- kupovaný EPP model, slepený a zalétaný majitelem
- kupovaný EPP model, slepený a zalétaný na zakázku, majitel s tím jen létá
- EPP model vlastní konstrukce
- kupovaný model klasické konstrukce, sestavený a zalétaný majitelem
- kupovaný model klasické konstrukce, sestavený a zalétaný cizí osobou, majitel s tím jenom létá
- vlastní klasická konstrukce
- kupovaný hotový model klasické konstrukce
- kupovaný hotový model z EPP nebo podobné hmoty
- sám nelétám, jen stavím modely ostatním na zakázku
- kupovaný vrtulník - dvourotorák
- kupovaný jednorotorák, koupený jako set
- kupovaný jednorotorák, sestavený majitelem
- kupovaný jednorotorák, sestavený na zakázku cizí osobou a majitel s tím jen létá
Chápu že je strašně důležitý lidi roztřídit do skupin, bylo by strašné kdyby se to navzájem mezi sebou nějak pomíchalo, ale já si s tím opravdu nevím rady.
Třeba nevím, jestli když si od někoho nechám postavit a zalétat model klasické konstrukce s pohonem na spalovák (a sám nedokážu ani rovně nožem uříznout kus balzy, protože jsem strašný nemehlo) tak jestli pak můžu machrovat nad někým, kdo si sám doma dokáže vlastníma rukama postavit skvělý akrobat nebo kombat z EPP.
Nebo jestli když mám super akrobata z EPP (postavil mi ho kamarád z jedné stavebnice, sám bych si slepil tak maximálně prsty k sobě), který ovládám tak skvěle že 90% času visí na vrtuli, tak jestli jsem míň nebo víc než nějaký trouba který jen nudně krouží vysoko s větroněm a chytá tam prý nějaké stoupáky nebo co...
Nebo že by to nešlo tak snadno škatulkovat, že by nic nebylo jen černý a bílý? Jak tady už někdo psal, všichni si hrajeme jen s různě drahejma a křehkejma hračkama. Fakt je potřeba řešit, jestli někdo na tom našem malým pískovišti má větší nebo jinej kyblíček než ostatní a že si s náma proto nemůže hrát? Nebylo by lepší spíš řešit jak to udělat, aby nám ty naše bábovičky spíš hezky držely a aby nám je někdo cizí komu se naše hraní nelíbí nerozdupal?