Čeština pro telemetrii Graupner HoTT
Re: Čeština pro telemetrii Graupner HoTT
No já používám samostatný program VDF, a v něm můžeš nahradit i ty systémové. Jestli to dovolí i ten zabudovaný ve FW Studiu nevím, nezkoušel jsem, ale myslím, že je omezený.
Jiné formáty než WAV, MP3, nebo OGG to neschroupe.
Lark píše:Jó funguje i na úpravu systémových hlášek, jen musí člověk dávat pozor, co vlastně upravuje. Možná je to varování kvůli tomu.
......a toto je asi kľúč k úspechu....čiže, otvorím si origo hlášky vo VDF editore a postupne vkladám a prepisujem čo chcem.......no ja som to robil systémom hrrrrrr a snažil som sa to tam narvať celé
Pokud chceš ale přepisovat i ty systémové, tak si napřed ulož zálohu originálu. 
tak som to skúsil vkladať do vdf editora postupne no dostal som tam iba okolo 180 hlášok, prepisujem iba hovorené hlášky, nie zvuky /ako zvonenia, gongy a.p./ a dostanem sa na plnú pamäť -viď priložený skrín....ešte ma napadlo dávať tam mp3 a nie tie wav, ale to zase nabudúce....
A není to právě tím, že ty tvé WAVy jsou moc velké? Možná i moc dlouhé kecání). Já mám na MC-20 obsazených 284 hlášek a VDF má 1595kB (92%) a ty systémové mi jdou taky měnit, ale ne přetažením ale přes Edit viz. druhý obrázek.
Nedaří se mi najít české .vdf verze 2500. Ty ze začátku vlákna mi grStudio označilo jako v2000 a nechce je nahrát do rádia. "Voice Data Version Mismatch."
Kde bych, prosím, mohl najít správnou verzi?
Díky.
Kde bych, prosím, mohl najít správnou verzi?
Díky.
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)
České hlášky pro MX s v2.x(jo?): http://rcmania.cz/viewtopic.php?f=38&t= ... 5#p1389644
s v2.021 fungují.
s v2.021 fungují.
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)