Futaba T12FG 2,4GHz
- Celeron
- Kontaktovat uživatele:
Re: Futaba T12FG 2,4GHz
Tak aspoň něco pozitivního...
Jirka
Jirka
Nemáte někdo prosím u sebe uložený instalační balíček firmwaru s volbou CZ jazyka? Kamarád modelář (starší pán) mě požádal o instalaci firmwaru s češtinou. Ve vysílači má teď v.3 (ang., japan,?), ale za každou cenu chce CZ. Nechci, aby se tu rozjela nesmyslná polemika o tom, jestli CZ do vysílače ano nebo ne. Staré odkazy na download firmwaru z robbe jsou nefunkční a na současných stránkách jsem to nenašel. Také by mě zajímala informace, zda to půjde flashnout, pokud má firmware s CZ nižší číslo než jeho současná verze ve vysílači nainstalovaná (tedy jestli by šel downgrade).
Dopředu děkuji za za případnou smysluplnou pomoc a informace.
Dopředu děkuji za za případnou smysluplnou pomoc a informace.
Cellpro10, C60, iCharger106b; Graupner MZ-24 Hott; Jeti DS-16
www.letadelka.com
www.letadelka.com
Mělo by to jít všemi směry. Ale při downgrade může přijít o programy modelů. Nicméně k downgrade není žádný důvod.
http://zd.wwwcity.cz/Update.zip
http://zd.wwwcity.cz/Update.zip
zdzd píše:Řekl bych, že z T12FG budeš mít radost jako malý kluk i bez čekání...
Zdravím,prosím o radu. Mám vysílač Futaba 12FG a potřeboval bych poradit s naprogramováním mixů pro čtyř servové křídlo větroně. Byl jsem zvyklý ovládat (u vysílače Futaba 8FG) vztlakové klapky ovládat vypínačem SB. První poloha malé klapky (termika),druhá poloha větší,pro let po okruhu před přistáním. A v konečné fázi před přistáním Butterfly ovládané kniplem J2. U tohoto vysílače mi nejde provést. V menu Funkce mám pro ovládání vztlakových klapek knipl J2.
Jak nastavit,aby spínačem SB ovládal jen vztlaky,a kniplem J2 ovládal Butterfly?
Dobrý den, prosím neměl by někdo doma staženou verzi nebo odkaz ke stažení verze FW 3.0 CZ.
Předem moc děkuji Petr
Předem moc děkuji Petr
Q X7S,Bolero,Q10,Rival,Limit,FW190,Flash,SK450,Viking2E,PikePerfect,Bf109,Aladin
www.lmkchotebor.cz
www.lmkchotebor.cz
Prosím - Mám Futaba 12FG...lze nějak dodělat telemetrii?...
Prosím - Mám Futaba 12FG...lze nějak dodělat telemetrii?...
Děkuji
Děkuji
Re: Prosím - Mám Futaba 12FG...lze nějak dodělat telemetrii?
...prosím nasměrovat...
Re: Prosím - Mám Futaba 12FG...lze nějak dodělat telemetrii?
Děkuji za informaci