Vypínač regulátoru
Vypínač regulátoru
Chci si do letadla dát vypinač abych poříd nemusel demontovat křídlo......
A zajímalo by mě, na který vodič mám vypínač dát. Na baterku se mi dávat nechce protože by nesnášel takové proudy (nebo ano? nějaký obyčejný ne krávu) A nebo ho dát na servokabel, jestli je to možné pokud možno na který kabel.
A zajímalo by mě, na který vodič mám vypínač dát. Na baterku se mi dávat nechce protože by nesnášel takové proudy (nebo ano? nějaký obyčejný ne krávu) A nebo ho dát na servokabel, jestli je to možné pokud možno na který kabel.
- arnysimilar
- Kontaktovat uživatele:
vypínač
Vypínač sa zvykne u elektroletov dávať medzi konektor od regulátora a prijimač. Tým pádom odstaviš prijimač a servá a spotreba klesne na min. ale POZOR!!! nie na nulu! Niečo bude stále papkať regulátor. Ja osobne ale vypínače nepoužívam a po lete dávam dole krídlo, však aj tak mením baterku a nabíjam.
Fly, fly in the sky
semir píše:a pokial by islo o niekolko minut, aby som si nerozsekal ruku nahodnym pohybom kniplu pocas montovania kridla ? staci odstavit BEC ? regulator zostava pod napatim, nehrozi, ze by sa nejakou nahodou spustil motor pri odstavenom prijimaci ?
Je to pod napětím, hrozí. Míň jak bez vypínače, ale jakási pravděpodobnost pořád je.
Re: Vypínač regulátoru
Choze píše: Na baterku se mi dávat nechce protože by nesnášel takové proudy (nebo ano? nějaký obyčejný ne krávu)
leda snad tohle - pokud tedy sneses 2 konektory v napajeni navic
http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=6581
-
garfield
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem jako nejspolehlivejsi vypinac zvolil konektory G4. Mam je vytazene do prostoru kabiny a snadno tak muzu nezavisle odpojit napajeni prijimace nebo pohone aku od reglu. Puvodne jsem mel v kabine jen konektory od prijimace, ale nechtrelo se me porad sundavat kridlo 
=== VŠECHNO JDE, JEN HADI SE PLAZÍ ===Optic 6 PLL 40 MHz, kanál 53Challenger Pitts (ORACLE) |