Graupner MZ-24 (PRO) HOTT
Re: Graupner MZ-24 (PRO) HOTT
Nastavuje se to v menu přijímače. A cz návod se dá stáhnout. Kdyžtak ti ho pošlu.
Naposledy upravil(a) koko dne pon 24.08.2020 16:19, celkem upraveno 1 x.
LMK Říčany
RadioMaster TX16S MkIII ELRS
Graupner MZ12 PRO
Graupner MZ12 PRO
Super, pošli mi to prosím na e-mail jelensoft@volny.cz. Moc díky.
Díky moc, super. Mám staženo, tak to půjdu nadráždit.
Tak jsem to nastavil podle navodu, ale je to peklo. Zpusob pokus omyl, ale funguje to. Jediny, na co jsem neprisel, jak nastavit kanal a ovladac na ovladani citlivosti gyra.
Potřebuji poradit, jestli se dá nějak jinak než přiloženou nabíječkou dobít zdroj ve vysílači??
-
zdenek-kun
Modelářskou nabíječkou mimo vysílač
Ahoj, nevite někdo, jak vyresetovat Falcon 12? Nemá žádné tlacitko jako 12 nebo 18. Pokousel jsem se nahrat FW, ale nedari se. Diky za radu.
Resetovacim softem. Stahnout do Compu a pak upgrade studio
Sent from my iPhone and I will remove the signature
Sent from my iPhone and I will remove the signature
No s tím si právě nevím rady, protože nevím, co to je za program. Pokoušel jsem se to vygooglit, ale nejsem kovanej v anglictine. A celý to prostředí mi připomíná devadesátky a W 3.1.
Naposledy upravil(a) jelensoft dne sob 20.02.2021 9:38, celkem upraveno 1 x.
tak trřeba na stránce https://www.d-power-modellbau.com/downl ... re-updates si stáhneš z kolonky Software / Firmware V4 zazipovanej soubor, kde je firmware ke graupner produktům.
Rozbalíš a ve složce Official Versions si nejdeš složku svého přijímače podle kat. čísla - S1035_Falcon12.
Tu otevřeš a pro reset použiješ soubor Falcon12_S1035_data_default.bin
Rozbalíš a ve složce Official Versions si nejdeš složku svého přijímače podle kat. čísla - S1035_Falcon12.
Tu otevřeš a pro reset použiješ soubor Falcon12_S1035_data_default.bin
Mám mz24 (nePro) a potřebuju ji aktualizovat z 1.021 na 1.057, což mi nabízí Fi update GR studio. Zaboha se mi to ale přes kabel nedaří. Sice se to načte, vypadá to že to jede, ale pak to napíše že to zhaprovalo. Není nějaká možnost jak to tam dostat přes kartu?
LMK Říčany
Graupner MZ12 PRO
Graupner MZ12 PRO
Seznam software pro MZ-24 PRO !
- Přílohy
-
- Verze software pro vysílač Graupner MZ 24Pro.pdf
- (85.49 KiB) Staženo 156 x
koko píše:... aktualizovat z 1.021 na 1.057...
A nemusí tam být nějaký mezikrok?
Mám zato že jednou jsem musel aktualizovat o jeden krok, než to šlo na poslední verzi, psali to u toho. Teda bylo to u Mx-20, jen mě to tak napadlo, jestli to u Mz-24 není podobné...
jyrry.webnode.cz
Zdravím vespolek a mám dotázek….
Poletuji se čmoudy a i s elektrikou. K tej elektrice. V termickým klouzadle 3m5 s Lipo 4S
mám změřeno, vyzkoušeno, že když vylezu 4x do např 200m AGL a pak lítám jak dlouho vydržím,
tak se dostávám na vybití aku na 50-60%...
Mám MZ 24pro. A na stará kolena jsem si vzal do hlavy a už i v klidu lepím elektriku ( viz AHTRLAC
na mánii . .) a není to větroň.
Lze s tím graupnerem co mám „telemetrovat“ napětí lipolky přímo pomocí nějakého GR doplňku ??
Telemetrie mi sama běžně hlásí napětí za réglem = na rx . . .
U toho termickýho polítání jsem v klidu. Ale v tom co dodělávám, tedy žehlím drahý oracover co
mi doma zbyl, je 4S/5Ah a motór přes kilowattu a tak bych rád poslouchal klidný ženský hlas
o napětí aku . . .
Jde to ?? Němčinu z let 66-69 už neumím . . Rodiče nechtěli na Rujánu a tak to vyčpělo….
Ď za odpo . .
L
Poletuji se čmoudy a i s elektrikou. K tej elektrice. V termickým klouzadle 3m5 s Lipo 4S
mám změřeno, vyzkoušeno, že když vylezu 4x do např 200m AGL a pak lítám jak dlouho vydržím,
tak se dostávám na vybití aku na 50-60%...
Mám MZ 24pro. A na stará kolena jsem si vzal do hlavy a už i v klidu lepím elektriku ( viz AHTRLAC
na mánii . .) a není to větroň.
Lze s tím graupnerem co mám „telemetrovat“ napětí lipolky přímo pomocí nějakého GR doplňku ??
Telemetrie mi sama běžně hlásí napětí za réglem = na rx . . .
U toho termickýho polítání jsem v klidu. Ale v tom co dodělávám, tedy žehlím drahý oracover co
mi doma zbyl, je 4S/5Ah a motór přes kilowattu a tak bych rád poslouchal klidný ženský hlas
o napětí aku . . .
Jde to ?? Němčinu z let 66-69 už neumím . . Rodiče nechtěli na Rujánu a tak to vyčpělo….
Ď za odpo . .
L