Pasova bruska Parkside

Pracovní postupy, technologie, finty, grify, nástroje, poznatky jak co nejlépe něco vyrobit, opravit a tak podobně.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Jara11

Pasova bruska Parkside

#1 Příspěvek od Jara11 »

Dobry den, nema nekdo zkušenost s padovou bruskou z Lidlu, co byla minuly tyden za 999kc? Libilo se mi ze ma predni valec malý prumer,tak jsem zakoupil. Predchozi co prodavali(oba valce stejny průměr) ma kamarad a funguje bez problemu. Tady jakmile polozite brusku na brouseny marial,treba jen vlastni vahou,tak pas utece o 2cm ven. Seridit to nejde, jakmile ji zapnu naprazdno pas se srovna. Vzal jse jiny pas a ten nejdecani napnout a leze dolu jen pri zapnuti. Asinezbyde nez vratit,ale kdyby nahodou nekdo mel to same a fungovalo to, jeste bych tomu dal sanci.
Ventus3 5.33m - EMS,PIKE Sup.,Vision50Ely-q,XB-8 ,FrSky 20X,
sk8ty

Re: Pasova bruska Parkside

#2 Příspěvek od sk8ty »

mám tu brusku,bez problémů už obrousila kde co...i pár fošen,vrátit a vzít jiný kus.....
blesk
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od blesk »

Mám dvě a obě bez problémů.
Jara11

#4 Příspěvek od Jara11 »

Tak zjisteni,nenapina to pas. Koupil jsem jeste nahradni pasy a po napnuti ho protocim na valcich. Ty nahradni nejdou vubec napnout a utikaji ke strane rovnou a serizovani nebere. Nedalo mi to, ale neprisel jsem kde je chyba,tak zitra znovu lidl.
Hiesbok
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Hiesbok »

Také ji mám,
je už to dlouho, ale mám pocit, že jsem se s tím setkal.
Při výměně pásu jsem si myslel, že tam jeden ze šroubových spojů má v drážce volně běhat.
Aby se dál pás napínat.
Opak byl pravdou má být dotažen, aby se to při napínání mohlo o co opřít.
Je to už roky a nepamatuji si který šroub to byl.
Ale třeba to pomůže.
rh
Jara11

#6 Příspěvek od Jara11 »

Tak vraceno,ale bohuzel jsem asi patricne nezalhal a tak je z toho reklamace na 30 dnu.
corsair
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od corsair »

No jo to nelhaní je "špatnou" výchovou, to znám
Jara11

#8 Příspěvek od Jara11 »

Hlavne aby to nevratili s tim,ze tomh nic neni. To bych taky mohl byt veder na Prime ze jsem s tim nekomu rozbil hlavu.
Celeron
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Celeron »

Není na tom někde nastavení vzájemný rovnoběžnosti obou válců? Brusku na šmirglpásy sice nemám ale úplně stejnej problém jsem měl u pásový pily PPK 115. Podle zatížení pásu při řezání se pás stranově posouval a když se to přehnalo, tak spadnul z napínací kladky. Dalo to dost práce naladit rovnoběžnost os hnací a napínací kladky.
Jara11

#10 Příspěvek od Jara11 »

Ten pasco tam byl naprazdno bezi dobre. Jakto jen vahou brusky polozim na drevo tak toodjede na prednim valci o 2cm ven. Donastavit nelze jsdm nadoraz. Dal jsem papir jemnejsi z lidlu a ten utece do strany rovnou a nastabit nelze a neni to napnuty. Na predni drazce to ma jeste 1cm rezervu do napnuti,ale cosi tomu brani, nepochopil jsem co. Jedine ze tam neco chybi. Papir? po napnuti protocim na valcich.i
stas

#11 Příspěvek od stas »

Mám presne ten istý problém, brúska fungovala perfektne, dokiaľ som ju na jeseň nepožičal švagrovi /brúsil drevené zábradlie na chate/. Vrátil mi ju so slovami, že sa začal zvliekať brúsny papier. Vyskúšal som ju a bohužiaľ mal pravdu. Odložil som ju a doteraz neskúšal ani opraviť. Brúska zostala na chalupe a ja sa k nej pre protikovidové opatrenia ani nedostanem.
Odpovědět

Zpět na „Dílna“