RadioMaster TX16S
Re: RadioMaster TX16S
Já vím, já to rádio už mám víc než měsíc doma, jen mě ten inzerát zaujal 
- pepinozbrna
- Kontaktovat uživatele:
Pánové,... konečně po dlouhém čekání dorazil. Objednáno na Bangu 21.července. Takže se vítám u Vás v klubu
.
Mám pocit že původně k tomu dával číňan i nějakou baterii. mně to dorazilo bez ní,... ale nevadí.
Budu mít dotaz vím že se to zde již probíralo, ale říkám si čas pokročil a třeba jsou nové zkušenosti z provozu.
Jakou tedy vidíte idealní baterií do něj. Děkuji za odpověď.
Pro ty rýpavější dodám. Vím řešilo se to zde a typu je více, tak mne prosím neodkazujte že mám číst
Mám pocit že původně k tomu dával číňan i nějakou baterii. mně to dorazilo bez ní,... ale nevadí.
Budu mít dotaz vím že se to zde již probíralo, ale říkám si čas pokročil a třeba jsou nové zkušenosti z provozu.
Jakou tedy vidíte idealní baterií do něj. Děkuji za odpověď.
Pro ty rýpavější dodám. Vím řešilo se to zde a typu je více, tak mne prosím neodkazujte že mám číst
Nahoru to půjde ... dolů musí.
Baterka - najlepsia vypada tato , je vyrobena pre Radiomaster...
RadioMaster 2S 7.4V 5000mah 37wh
Maju ju rozny predajcovia, tak si vyber to co ti najviac vyhovuje (cas dorucenia,cena, postovne...)
Konektor pasuje, mam vyskusane.
RadioMaster 2S 7.4V 5000mah 37wh
Kód: Vybrat vše
https://www.aliexpress.com/item/4001232777825.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.257b1307SFepwH&algo_pvid=c5004659-2e57-467a-9f41-504e042fbb14&algo_expid=c5004659-2e57-467a-9f41-504e042fbb14-3&btsid=0bb0624716001866122024618e3162&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_Maju ju rozny predajcovia, tak si vyber to co ti najviac vyhovuje (cas dorucenia,cena, postovne...)
Konektor pasuje, mam vyskusane.
Radiomaster TX16s / FrSky Horus X12s / Spektrum Dx8 G2 + pár lietadielok....
- pepinozbrna
- Kontaktovat uživatele:
Díky Miro,
chtěl jsem právě získat porovnání z provozu různých baterií od lionů přes lipolky apod.
Já třeba ve velkém používám v E-cigaretých 18650 které jsou poměrně výkonné mají 3000mAh a zvládnou stabilní odběr 30w.
Třeba by byla také vhodné ale nevím jak to snese ochrana radia,......
chtěl jsem právě získat porovnání z provozu různých baterií od lionů přes lipolky apod.
Já třeba ve velkém používám v E-cigaretých 18650 které jsou poměrně výkonné mají 3000mAh a zvládnou stabilní odběr 30w.
pepinozbrna píše:Díky Miro,
... jak to snese ochrana radia,......
Radio odebírá cca 250-350 mA podle toho, jestli je zapnuto podsvětlení displaye nebo ne. Při částečně vybitém accu a připojení na USB zdroj s max. (psaným) výstupem 2,1A bralo nabíjení cca 0,7-0,8 A. Takže jak při odběru tak i při nabíjení by ty Tvoje oblíbené 18650 neměly představovat žádné riziko.
Výše uvedené jsem nechtěně vyzkoušel po skončení nedělní soutěže, když v pondělí ráno při vyndávání krabice s TX z auta na mě mluvila "Nezapomenul jsi na mě"...
Jinak v porovnání s lokální nabídkou vycházejí ty čínské dražší, ale zase dostupné....
pepinozbrna píše:Díky Miro,
Zbytocne laborovanie, toto je vyskusana baterie zlozena z momentalne velmi dobreho typu LiIon - 21700.
Lion 18650 su urcite vhodne - len pozor na nominalne napetie - Vysielac ma nastavene nabijanie na 3.7V lion , 3,6 su nevhodne...
Ale ta hotova bateria je istota , ja som pouzival 18650 len kym mi prisla ta hotova, odvtedy ju mam vo vysielaci a drziak s nabitymi 18650 mam v bedni ako rezervu keby mi dosla stava na letisku - bateria je naozaj silna a nabijam az tak po 5 ci 8 mich navstevach letiska a obcas zabudnem
S lion-kami prakticky nie su ziadne problemy.
Lipol su menej spolahlive, menej bezpecne a vyzaduju balancovanie, skladovat sa musia polonabite, a nikdy nevies ci ti vydrzia 1 ci 10 rokov.
Nimh su uz zastarale a o NiCD ani nehovorim , tie snad uz nikto nepouziva.
- pepinozbrna
- Kontaktovat uživatele:
Pánové díky všem.
Miro dám na tebe o objednám tu originální a než dojde tak použiji ty moje cígové 18650
Stejně je nabíjím ve speciální a spolehlivé nabíječce mám tu od ISDT lepší snad zatím na články nikdo nevymyslel
Miro dám na tebe o objednám tu originální a než dojde tak použiji ty moje cígové 18650
Stejně je nabíjím ve speciální a spolehlivé nabíječce mám tu od ISDT lepší snad zatím na články nikdo nevymyslel
A pepíno co budeš u LÍDLOUŠE s tolika páčkama všechno ovládat?

- pepinozbrna
- Kontaktovat uživatele:
Drátku neboj u Taranise jich máme ještě o 2 víc
( já vím kecám)
pepinozbrna píše:Díky Miro, chtěl jsem právě získat porovnání z provozu různých baterií od lionů přes lipolky apod.
Já třeba ve velkém používám v E-cigaretých 18650 které jsou poměrně výkonné mají 3000mAh a zvládnou stabilní odběr 30w
Na napájení jsem koupil tady ty články, má s nimi někdo nějakou zkušenost? https://hobbyking.com/en_us/18650-type-2500mah-3-7v-8c.html?queryID=30787b07dec5db8cc31112c017305c4d&objectID=59748&indexName=hbk_live_magento_en_us_products
Létám dobře, létám rád :-)
Já používám tuto a spokojenost https://www.banggood.com/Gaoneng-GNB-7_ ... rehouse=CN
Abegin : Bateria podla parametrov vypada dobre, nemal by tam byt problem. A ak by ti nestacila kapacita tak si neskor objednaj tu 5000ku ( najlepsie tak 2 mesiace pred koncom roka , potom by mal ak som dobre pochopil nabehnut ten novy zakon o cle a daniach.... a to znamena tak 20-30% vyssiu cenu
Ryko : Ta tvoja bateria je HV (high-voltage) takze pri nabijani vo vysielaci nevyuzijes kapacitu uplne na plno - nabija na nizsie napetie- ale nie je to vela , tipujem ze prichadzas o 10-20% kapacity , ale zas predlzis zivotnost baterie, za mna OK
Ryko : Ta tvoja bateria je HV (high-voltage) takze pri nabijani vo vysielaci nevyuzijes kapacitu uplne na plno - nabija na nizsie napetie- ale nie je to vela , tipujem ze prichadzas o 10-20% kapacity , ale zas predlzis zivotnost baterie, za mna OK
Jen upřesnění: To DPH je o půl roku odloženo, tak až od 1.7.2021
Futaby T14SG, T9CP+Duplex, FC16+FrSky
už jen elektry, LMS Beckov
už jen elektry, LMS Beckov
Miro_V píše:Abegin : Bateria podla parametrov vypada dobre, nemal by tam byt problem. A ak by ti nestacila kapacita tak si neskor objednaj tu 5000ku ( najlepsie tak 2 mesiace pred koncom roka , potom by mal ak som dobre pochopil nabehnut ten novy zakon o cle a daniach.... a to znamena tak 20-30% vyssiu cenu
nabíjím zvlášt
- pepinozbrna
- Kontaktovat uživatele: