G.T.Power A8 8Cell balancer/Charger

Nabíječky, zdroje, přístroje
Zpráva
Autor
rakos
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od rakos »

to niky79 - nech bejt, taky nevíme všechno. Ale fakt je, že pouštět se do tohodle našeho koníčka bez elementární představy co a jak funguje, je trochu na pováženou :D (decentněji to už nešlo napsat :wink: )
arnysimilar
Kontaktovat uživatele:

nabíjačka

#17 Příspěvek od arnysimilar »

Nabíjačka vyzerá veľmi dobre. Má však jednu podstatnú chybu. Nevie poriadne nabíjať Life. Jednak má len 150W, nabíja len 7A a mohla by 10A pri 180W, ale to by sa dalo prežiť. Horšie už to je s koncom nabíjania. Prebíja Life na vyššie napätie a to im asi nerobí dobre. Nie som nejaký odborník, ale nepáči sa mi to. Taktiež dosť často pri konci nabíjania napíše chybu "connect break", pritom káble sú kvalitné a krátke. Už som ju dal preč a poriešil som toto

http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... lancer_12S

Momentálne je skladom a výjde cca 4000,-Sk aj s poštovným.
Fly, fly in the sky
valino
Kontaktovat uživatele:

Re: nabíjačka

#18 Příspěvek od valino »

arnysimilar píše:Nabíjačka vyzerá veľmi dobre. Má však jednu podstatnú chybu. Nevie poriadne nabíjať Life. Jednak má len 150W, nabíja len 7A a mohla by 10A pri 180W, ale to by sa dalo prežiť. Horšie už to je s koncom nabíjania. Prebíja Life na vyššie napätie a to im asi nerobí dobre. Nie som nejaký odborník, ale nepáči sa mi to. Taktiež dosť často pri konci nabíjania napíše chybu "connect break", pritom káble sú kvalitné a krátke. Už som ju dal preč a poriešil som toto

http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... lancer_12S

Momentálne je skladom a výjde cca 4000,-Sk aj s poštovným.

Zdar
mám jí, nabijím všechny druhy AKU včetně li-fe (šestičlánek) a pracuje bez závad. Jak si zjistil, že přebijí ??? ze softu, odečítáním údajů v průběhu nabijení, nebo následným přeměřením ??? Dost mě to zajímá. Dík za odpověď.
Valino
Odpovědět

Zpět na „Pozemní elektronika“